ASR Emitter II

Varenr.
980006989
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 144 995

En ASR Emitter er et helt unikt produkt. Forsterkerene er hjertebarn av Friedrich Schäfer og er kontinuerlig utviklet og forfinet siden den første utgaven kom på markedet i 1980.

"Dette er simpelten en av verdens aller beste integrerte forsterkere med forforsterkerdelen som en gedigen bonus. Om den er den aller beste forsterkeren slik som Harry Pearson synes å mene, eller den 3dje beste eller syvende, er vel uansett uinteressant. I forhold til den relativt moderate prisen er dette uansett et bestekjøp helt der oppe i den absolutte toppen...selv en ganske overfladisk vurdering av all den teknikken som er lagt ned i dette produktet, indikere at produsent og designer Fredrich Schäfer må være en meget entusiastisk musikkelsker med moderate krav til mange og raske penger."

                                                                           Knut Vadseth, Fidelity #3/2006


No component since this magazine's inception in 1973 har troubled me as much as the ASR Emitter II Exclusive, a German-made-and-designed solid-state amplifier. Not because it is a flawed produce - quite the oppisite. This amp is so far beond the usual that I call it "revolutionary," and this is a field where design breakthroughs are, at best, evolutionary.

                                                                      Harry Pearson, The Absolute Sound"Take three pillars of audiophile doctrine, i.e. separates are better sounding than integrated amplifiers, monoblocks are superior in resolution of soundstage reproduction than stereo amps, and tubes sound different, and mostly better, than transistors. Then turn these pillars upside down. What do you get? In my oppioion, the most spectacular amplifier ever built, namely the ASR Emitter 2 Exclusive."

                                                                        Atul Kanagat, The Absolute Sound


En ASR Emitter er et helt unikt produkt. Forsterkerene er hjertebarn av Friedrich Schäfer og er kontinuelig utviklet og forfinet siden den første utgaven kom på markedet i 1980. Vi har aldri sett, eller hørt om, en forsterker med mer gjennomtenkte tekniske løsninger, høyere komponentkvalitet eller bedre lyd. Kvaliteten på produktet er til å ta og føle på, og gjennomsyrer hver eneste del, kabel, sikring, printbane, bryter, kobling osv.

Forsterkeren er 100% håndbygget i Tyskland med de mest moderne produksjonsmetoder og strengeste krav til presisjon. For en utenforstående kan Friedrich Schäfers øye for detaljer og ekstreme krav til orden virke noe overdrevent, men det bygger på en unik konstruksjonsfilosofi kombinert med en solid dose tysk ingeniørkunst. Fabrikken er lagt til en nedlagt atombunker fra 70-tallet hvor lyd- og resonansforurensning er holdt på et absolutt minimumsnivå. Produksjon, konstruksjon og testing er begrenset til hvert sin isolerte avdeling.

I en Emitter er alle strømforsyninger flyttet ut av kabinettet. Emitter II har hele to eksterne strømforsyninger, én per kanal, og én batteristrømforsyning til linjedelen, som i så måte blir helt isolert fra strømnettet. Hver strømforsyning har et innebygget nettstøyfilter og er bygget opp med to separate C-kjerne trafoer av ekstremt høy kvalitet. Disse forsyner en totalt overdimensjonert lytterbank på hele 1,6F (Emitter II Exclusive). Hver av strømforsyningene veier i overkant av 32kg (tilsammen ca. 96kg totalt på Emitter II Exclusive) og leverer strøm til den ca. 50kg tunge hovedenheten (selve forsterkeren) via tre ferittskjermede sølvkabler med diameter på ca. tre cm. Før strømmen forlater strømforsyningene blir den konvertert fra AC til likerettet DC og delt inn i åtte forskjellige spenningsnivåer til forskjellige deler i hovedenheten. Kablene er terminert med 24-pinns Harting-kontakter i aluminium med alle kontaktflater i helt rent sølv.

I selve hovedenheten er også all internkabling i helt rent teflonbelagt sølv, og det finnes ikke en eneste motstand, kondensator eller relee i hele signalkretsen! Volumet syres ved hjelp av en serie volthalverere og reguleres i 76 nivåer. Denne enheten styres i sin tur av en AD SQ-chip/mikroprosessor utvilket for NASA som også synkroniserer den interne lytterkapasiteten på hele 500.000mF.

Fjernkontrollen er freset ut av massiv smeltet stein og har en batterilevetid på ca. 10 år. Med denne kan alle forsterkerens funksjoner enkelt kontrolleres, inkludert lyset i displayet som kan reguleres i 120 ulike nivåer, dersom dette skulle være ønskelig.

For mer informasjon, inkludert omtaler og tester er det selvfølglig bare å ta kontakt.

Relaterte varer

Rega Elicit Mk5
Rega Elicit Mk5
Nyhet

Rega Elicit Mk5

Rega Elex MK4
Rega Elex MK4
Nyhet

Rega Elex MK4

Marantz Model 50-Sølvgull
Marantz Model 50-Sølvgull

Marantz Model 50-Sølvgull

Audiolab 6000A
Audiolab 6000A

Audiolab 6000A

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.