Audio Note Meishu Tonmeister

Varenr.
980009672
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 0

Audio Note Meishu Tonmeister er en helt nyutviklet (september 2019) utgave av firmaets kanskje mest legendariske forsterker. 300B-basert og i nært slektskap med Audio Note Ongaku. Dette er den lydmessig beste integrerte forsterkeren vi har hørt!

Dersom du har en ekstremt tungdreven høyttaler, eller du ønsker å spille diskotekhøyt vil antagelig ikke en Meishu Tonmeister være noe for deg. Med andre ord; det er ikke verdens beste forsterker i alle sammenhenger.

Når det er sagt, om du har en lettdreven høyttaler med relativt flat impedansekurve (eller du rett og slett ikke pleier å spille så høyt) er Meishu Tomnester den mest musikalske, mest tilgivende, mest engasjerende og mest magiske forsterkeren jeg har hørt!

Sammen med et sett Level 3 Audio Note AN-E-høyttalere har den en holografi, tredimensjonalitet og musikalitet jeg aldri tidligere har hørt, kanskje med unntak av referansesystemene fra MBL og OMA (da snakker i mange milioner kroner). Det er vanskelig å beskrive akkurat hvor bra jeg synes denne forsterkeren er, uten at det bare høres ut som svulstig skryt, men jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har fått en så stor musikkopplevelse som første gang jeg hørte Meishu Tonmeister på Audio Note AN-E SPE HE.

Om selve forsterkeren:

Meishu er en av Audio Note (UK) sine mest kjente og annerkjente modeller. Den er en integrert 300B SET-forsterker på 2 x 8W (4 eller 8 Ohm) som leveres i tre ulike utgaver. I tillegg kan du velge integrert RIAA-trinn om ønskelig, noe som i prakis betyr at den leveres i hele 6 utgaver. Alle versjonene er en klasse A, directly heated triodeforsterker med null tilbakekobling og oppfyller derfor Audio Notes krav til et Level 3-produkt.

På papiret høres kanskje ikke 2 x 8W så mye ut, men her er det viktig å ikke undervurdere den ekstreme kvaliteten og konstruksjonen i Audio Notes strømforsyning og utgangstrafoer (som bygges helt "in house" og antagelig er Hi-Fi-verdenens beste). I praksis driver Meishu Tonmeister alle vanlige høyttalere tilvanlige lyttenivåer med letthet. Om du bruker en av Audio Notes HE-utgaver (Hight Efficiency) kan du spille HØYT, helt uten at forsterkeren viser noen som helst tegn til pusteproblemer.

I september 2019 kom Meishu i en kraftig revidert utgave; Meishu Tonmeister.

Relaterte varer

Luxman L-509Z
Luxman L-509Z
Nyhet

Luxman L-509Z

ASR Emitter I
ASR Emitter I

ASR Emitter I

Cambridge Audio AX A25
Cambridge Audio AX A25

Cambridge Audio AX A25

Rega Elex MK4
Rega Elex MK4
Nyhet

Rega Elex MK4

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.