Leak Stereo 130

Varenr.
980010443
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 11 995

Leak Stereo 130 er en helt nydelig integrert forsterker som kombinerer fantastisk design og byggekvalitet med imponerende ytelse og funksjonalitet til en overraskende god pris!

Leak er et legendarisk merke som ble verdenskjent da de i 1979 lanserte sin første stereoforsterker. Forsterkeren kombinerte glimrende byggekvalitet med magisk god ytelse, spesielt mellomtonen var helt i referanseklasse og konkurrerte med langt dyrere rørkonstruksjoner.

Nå er Leak Stereo 130 tilbake i oppdatert utgave. Den er fortsatt helt nydelig å se på med ekte aluminium og ekte treverk. Lydmessig har den alle de gode egenskapene til originalen med et stort og utrolig dypt lydbilde med masse varme, fylde og tyngde. I tillegg er den oppdatert med dagens teknologi som bluetooth streaming, digitale innganger og fjernkontroll. Den har også beholdt tonekontrollene som mangler fra mange moderne forsterkere, men som etter vår mening er gull verdt om man vil lytte til en innspilling med dårlig lydkvalitet, vil kompensere for manglende bass i rommet etc!

Fem gode grunner til at Stereo 130 er det beste kjøpet vi har i prisklassen:

1) Lyden
Den viktigste egenskapen ved enhver forsterker er selvsagt, i alle fall for oss, lydkvaliteten. Stereo 130 har en fyldig, dynamisk og litt vintage lyd som høres utrolig kraftig og "deilig" ut når du lytter til den. Den gjøre ingenting feil og den sjarmerer med en musikalitet og en spilleglede som er veldig uvanlig.

2) Eiergleden
Leak har en utrolig kul historie og en ubestridt legendestatus hos mange. Byggekvaliteten er upåklagelig. Selv om dette ikke er et kostbart produkt i high end-sammenheng er kvaliteten bokstavelig talt til å ta og føle på. Alt som ser ut som treverk er ekte tre, alt som ser ut som aluminium er tykk og solid aluminium, selv det man kanskje ville tro er plast (volumhjulet og inngangsvelgeren) er laget av massivt metall. Designet er også, i alle fall for oss som liker 60-tallet, utrolig kult. Her er det ingen kjipe LCD-displayer, bare tidløs eleganse og ekte 60-talls Art Deco-design. Akkurat slik det så ut da den første Leak Stereo 100 kom på markedet i 1963.

3) Størrelsen
Vi får hele tiden forespørsler om gode, pene og kompakte forsterkere som leverer varene - uten å dominere stua. Med en bredde på 30cm og en dybde på 27cm får Stereo 130 komfortabelt plass i selv kompakte AV-møbler.

4) Funksjonaliteten
Selv om Stereo 130 er kompakt er den usedvanlig godt utstyrt med både innebygget Bluetooth-streaming, analoge og digitale innganger, platespillerinngang (MM) og hodetelefontilkobling. I tillegg har den en av de mest funksjonelle og beste tonekontrollene vi har testet. Bass- og diskantkontroller har ofte en destruktiv effekt på lydkvaliteten, men på Stereo 130 gjør de akkurat det vi ønsker oss; de lar deg finjustere gjengivelsen etter smak, akustikk og innspillingskvaliteten på musikken du lytter til. Gull verdt!

5) Prisen
Prisen er, etter vår mening, rett og slett oppsiktsvekkende lav. I Leak Stereo 130 får man en godt utstyrt, vaskeekte Hi-Fi-forsterker med nydelig design og kvalitetsfølelse og med en historie og en arv som gjør den til et produkt man både får lyst til å lytte til og vise fram i stua. Kort fortalt det aller beste kjøpet vi har i prisklassen.

rear_1.jpg

 

Informasjon fra produsent


The return of a legend

EAN
5025941210627

Relaterte varer

Yamaha A-S3200
Yamaha A-S3200

Yamaha A-S3200

Devialet Expert 210 Pro
Devialet Expert 210 Pro

Devialet Expert 210 Pro

MICHI X5 Series 2
MICHI X5 Series 2

MICHI X5 Series 2

Devialet Expert 140 Pro
Devialet Expert 140 Pro

Devialet Expert 140 Pro

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.