Leak Stereo 130

Leak Audio

Leak Stereo 130
  • Leak Stereo 130
  • Stereo 130 Standard Walnut(1).JPG
  • Stereo 130 Standard Walnut(3).JPG
  • Stereo 130 Standard Walnut(4).JPG
Varenr.
980010443
Pris
kr 11 995
Enhet
stk
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Leak Stereo 130 er en helt nydelig integrert forsterker som kombinerer fantastisk design og byggekvalitet med imponerende ytelse og funksjonalitet til en overraskende god pris!

Leak er et legendarisk merke som ble verdenskjent da de i 1979 lanserte sin første stereoforsterker. Forsterkeren kombinerte glimrende byggekvalitet med magisk god ytelse, spesielt mellomtonen var helt i referanseklasse og konkurerte med langt dyrere rørkonstruksjoner.

Nå er Leak Stereo 130 tilbake i oppdatert utgave. Den er fortsatt helt nydelig å se på med ekte aluminium og ekte treverk. Lydmessig har den alle de gode egenskapene til orginalen med et stort og utrolig dypt lydbilde med masse varme, fylde og tyngde. I tillegg er den oppdatert med dagens teknologi som bluetooth streaming, digitale innganger og fjernkontroll. Den har også beholdt tonekontrollene som mangler fra mange moderne forsterkere, men som etter vår mening er gull verdt om man vil lytte til en innspilling med dårlig lydkvalitet, vil kompensere for manglende bass i rommet etc!

Anbefales på det varmeste, dette er kanskje det aller beste forsterkerkjøpet vi kjenner til i klassen!

Informasjon fra produsent


The return of a legend

    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×