ASR Emitter I

Varenr.
980006988
Enhet
stk
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 80 000

ASR Emitter I er den minste forsterkeren fra ASR. Den kan leveres i tre forskjellige nivåer og vil avhengig av variant yte mellom 150 og 180 W (8 Ohm). Forsterkeren er 100% håndlaget og kan leveres med eller uten batteristrømforsyning.

En ASR Emitter er et helt unikt produkt. Forsterkerene er hjertebarn av Friedrich Schäfer og er kontinuelig utviklet og forfinet siden den første utgaven kom på markedet i 1980. Vi har aldri sett, eller hørt om, en forsterker med mer gjennomtenkte tekniske løsninger, høyere komponentkvalitet eller bedre lyd. Kvaliteten på produktet er til å ta og føle på, og gjennomsyrer hver eneste del, kabel, sikring, printbane, bryter, kobling osv.

Forsterkeren er 100% håndbygget i Tyskland med de mest moderne produksjonsmetoder og strengeste krav til presisjon. For en utenforstående kan Friedrich Schäfers øye for detaljer og ekstreme krav til orden virke noe overdrevent, men det bygger på en unik konstruksjonsfilosofi kombinert med en solid dose tysk ingeniørkunst. Fabrikken er lagt til en nedlagt atombunker fra 70-tallet hvor lyd- og resonansforurensning er holdt på et absolutt minimumsnivå. Produksjon, konstruksjon og testing er begrenset til hvert sin isolerte avdeling.

Emitter I

I en Emitter er alle strømforsyninger flyttet ut av kabinettet. Emitter I Exclusive har hele to eksterne strømforsyninger, én til effektdelen, og én batteristrømforsyning til linjedelen, som i så måte blir helt isolert fra strømnettet. Hver strømforsyning har et innebygget nettstøyfilter og er bygget opp med to separate C-kjerne trafoer av ekstremt høy kvalitet. Disse forsyner en totalt overdimensjonert lytterbank av ultra-raske condensatorer på hele 0,96F (Emitter I Exclusive). Hver av strømforsyningene veier i overkant av 32kg og leverer strøm til den ca. 19 kg tunge hovedenheten (selve forsterkeren) via to ferittskjermede sølvkabler med diameter på ca. tre cm. Før strømmen forlater strømforsyningene blir den konvertert fra AC til likerettet DC og delt inn i åtte forskjellige spenningsnivåer til forskjellige deler i hovedenheten. Kablene er terminert med 24-pinns Harting-kontakter i aluminium med alle kontaktflater i helt rent sølv.

I selve hovedenheten er også all internkabling i helt rent teflonbelagt sølv, og det finnes ikke en eneste motstand, kondensator eller relee i hele signalkretsen! Volumet syres ved hjelp av en serie volthalverere og reguleres i 76 nivåer. Denne enheten styres i sin tur av en AD SQ-chip/mikroprosessor utvilket for NASA som også synkroniserer den interne lytterkapasiteten på hele 400.000mF.

Fjernkontrollen er freset ut av massiv smeltet stein og har en batterilevetid på ca. 10 år. Med denne kan alle forsterkerens funksjoner enkelt kontrolleres, inkludert lyset i displayet som kan reguleres i 120 ulike nivåer, dersom dette skulle være ønskelig.

Relaterte varer

Quad Artera Solus Play-Sort
Quad Artera Solus Play-Sort

Quad Artera Solus Play-Sort

Yamaha A-S1200
Yamaha A-S1200

Yamaha A-S1200

mbl C51
mbl C51

mbl C51

Quad Vena II Play
Quad Vena II Play

Quad Vena II Play

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.