Marantz Model 40N

Varenr.
980010817
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 26 990

Marantz Model 40N er en integrert forsterker på 2 x 80W med innebygget streaming og HDMI-tilkobling.Dette er en forsterker vi har ventet lenge på! Med Model 40N har Marantz laget en luksuriøs og lekker integrert forsterker som lyder glimrende, gir høy eierglede og som støtter det aller meste av moderne tilkoblinger og streamingmuligheter.

Tilkoblingsmuligheter
Model 40 er utstyrt med innebygget streaming slik at du kan spille av musikk, helt trådløst, fra din foretrukne streamingtilbyder. I tillegg har den HDMI ARC for enkel tilkobling av tv-lyd, RIAA-inngang for platespiller og et godt utvalg av analoge og digitale innganger.

36_model40n_black_EU_StudioB_01_wide.jpg

Luksuriøs utførelse
Model 40 har en lekker og usedvanlig delikat utførelse i enten sort eller sølvgull med opplyst frontplate og høykvalitets analoge brytere.

343080-marantz-model-40n-159_2_wide.jpg
Høyoppløst streamer
Model 40n er en utrolig fleksibel streamer. Uansett om du finner musikken din online eller har din egen musikksamling kobles Model 40n enkelt til nettverket ditt via ethernet eller WiFi, hva enn som passer deg best. Med HEOS innebygd trenger du ikke noe ekstra utstyr for å streame favorittlåtene dine. Model 40n støtter Spotify, AirPlay 2, Apple Music, Bluetooth, Tidal, TuneIn og flere – pluss avspilling av din egen samling via USB-A-inngang, platespillerinngang eller på kompatible hjemmeservere.


Spesifikasjoner

  • 70 watt effekt per kanal
  • Kan styres via HEOS-appen
  • Kompatibel med Alexa & Siri
  • Utgang for subwoofer
  • Støtter alle moderne streamingplattformer
  • Justerbar bass og diskant

Relaterte varer

Rega Elicit Mk5
Rega Elicit Mk5
Nyhet

Rega Elicit Mk5

Quad Vena II Play
Quad Vena II Play

Quad Vena II Play

MICHI X5 Series 2
MICHI X5 Series 2

MICHI X5 Series 2

Rotel A12 MKII
Rotel A12 MKII

Rotel A12 MKII

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.