Sonus Faber Il Cremonese

Varenr.
980009371
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 529 995
Sonus Faber Il Cremonese er basert på erfaringene fra Aida og Lilium og viderefører den klassiske Sonus Faber tradisjonen kombinert med nyskapende teknologi.

Sonus Faber Il Cremonese
 
Høyttaleren er en hyllest til Antonio Stradivari som en av de mest talentfulle instrumentmakere i historien og er oppkalt etter et av hans mesterverk «Il Cremonese» fra 1715.

 

Il Cremonese er basert på erfaringene fra fra utviklingen av Aida og Lilium og viderefører den klassiske Sonus Faber tradisjonen kombinert med radikalt nyskapende og innovativ teknologi.


Til tross for bruk av avansert teknologi og målemetoder er fortsatt det menneskelige øret Sonus Fabers viktigste verktøyet for evaluering av lydkvalitet. Il Cremonese består av to separate kabinetter; en hoveddel med diskant, mellomtone og doble bassenheter i front og en mekanisk isolert bakre seksjon med integrerte subwoofere.Diskant og mellomtone er mekanisk avkoblet fra høyttalerens frontbaffel for å eliminere vibrasjoner som påvirker lydkvaliteten.

 

For de to mellombassene og mellomtone enheten benyttes elementer med samme diameter (18 cm) og med lik struktur for best mulig integrasjon og ensartet gjengivelse. Diskantenheten kombinerer de beste egenskapene fra en tradisjonell dome med en ring-radioter løsning. Elementet er montert i et eget akustisk kammer av trematerialer.Bakre del av kabinettet inneholder en egen subwoofer seksjon med doble 220 mm lettvekts papir/sandwich bassenheter som gir en frekvensgang ned til 25 Hz.

 

Subwoofer kabinett er isolert fra hoved kabinett gjennom ny implementering av teknologi som eliminere enhver akustisk feedback og vibrasjoner som forplantes til lytterommet .Kabinettet har progressive tykkelse som reduserer vibrasjoner og eliminerer stående bølger. Doble CNC anodisert maskin avional "vibrasjonsdempere" på topp og bunn av hvert kammer i kombinasjon med et gjennomgående stålstag utfaser strukturelle mikro vibrasjoner
 
• 3,5-veis gulvhøyttaler
• 28 mm Damped Apex Dome diskant (neodym magnet)
• 180 mm Ultradynamisk mellomtone, cellulose fiber membran
• 2 stk 180 mm bassenheter, sandwich konstruksjon
• 220 mm subwoofere i eget kammer
• Delefrekvenser: 80, 250, 2500 Hz
• Frekvensområde: 25 - 35.000 Hz, inkludert Stealth refleks
• Følsomhet: 92 dB
• Nominell impedans: 4 ohm
• Anbefalt forsterkereffekt: 100-800 watt
 
Dimensjoner: 144,9 x 39,8 x 62,2 cm (høyde, bredde, dybde)
Vekt: 84 kg pr stk - netto vekt

Relaterte varer

Fyne Audio Vintage Classic X
Fyne Audio Vintage Classic X
Nyhet

Fyne Audio Vintage Classic X

OMA Imperia
OMA Imperia

OMA Imperia

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.