Sonus Faber Lumina V

Varenr.
980011448
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 27 990

Sonus Faber Lumina V er toppmodell i Lumina-serien, doble 6.5" basser og større kabinett bidrar til dyp og presis bassgjengivelse. 

Lumina V har et elegant og eksklusivt design med front i wenge treverk, høyttalerne er håndlaget av Sonus Faber i Italia. Høyttalerelementer fremstilt av naturlige materialer bidrar til den unike Sonus Faber lyden!

Håndlaget i Italia
Lumina er håndlaget av Sonus Faber i Vicenza, Italia, og representerer en attraktiv kombinasjon av fantastisk lydkvalitet og italiensk design!

Plasseringsvennlig
Lumina V er enkel å plassere, med bassrefleksport i bunnen av kabinettet kan høyttaleren plasseres tett inntil bakvegg. Uavhengig av plassering spiller Lumina V med en kompromissløs åpenhet og naturlighet kombinert med imponerende bass og dynamikk.

Lutt-formet kammer for mellomtone og diskant elementene
Mellomtone og diskant elementene er plassert i et eget lutt-formet kammer som reduserer resonanser og stående bølger som påvirker lydkvaliteten. I tillegg bidrar kammeret til intern forsterkning av selve kabinettet. Resultatet er en imponerende og naturlig gjengivelse av mellomtoneområdet. Artisan of Sound!

Naturlig lyd, naturlige materialer!
Sonus Faber benytter naturlige materialer på alle høyttalerelementene. Bass og mellomtone elementene har en egenutviklede papirmembraner som fremstilt av spesialutviklet lufttørket cellulosemasse. Diskantelementet er hentet fra Sonetto-serien hvor det benyttes en silkedome med Sonus Fabers DAD teknologi som reduserer membran-resonanser og optimaliserer elementets evne til ensartet og faseriktig spredning av musikken over et stort lytteområde. Kraftig neodynium magnet og høy mekanisk stabilitet bidrar til en realistisk og musikalsk formidling av de høyeste frekvensene.

Spesifikasjoner

• 3-veis gulvhøyttaler
• 2 stk 16.5 cm lettvekts basselementer
• 15 cm Ultradynamisk mellomtone/bass, cellulose-fiber membran
• 29 mm DAD silkedome
• Frekvensområde: 38-24.000 Hz
• Delefrekvenser: 260, 2600 Hz
• Følsomhet: 90 dB
• Nominell impedans: 4 ohm
• Anbefalt forsterkereffekt: 50-300 watt

Dimensjoner (HxBxD): 105, 28 x 37.3 cm

Relaterte varer

Graham Audio LS5/1
Graham Audio LS5/1

Graham Audio LS5/1

Polk Reserve R700
Polk Reserve R700

Polk Reserve R700

OMA Ironic
OMA Ironic

OMA Ironic

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.