Wharfedale Elysian 4

Wharfedale

Wharfedale Elysian 4
 • Wharfedale Elysian 4
 • 980009862_Piano Walnut.jpg
 • 980009862_Piano Black.jpg
 • 980009862_Piano White.jpg
 • ELYSIAN-4-Standard-Piano-Walnut-(3).jpg
 • ELYSIAN-4-Standard-Piano-Walnut-(4).jpg
 • ELYSIAN-4-Standard-Piano-Walnut-(5).jpg
 • ELYSIAN-4-Standard-Piano-Walnut-(7).jpg
 • ELYSIAN-4-Standard-Piano-Black-front5d8fedb37f3b0.jpg
 • ELYSIAN-4-Standard-Piano-Black-front-grille5d8fedb23602d.jpg
 • ELYSIAN-4-Standard-Piano-Walnut-right5d8fedb4acbe4.jpg
 • ELYSIAN-4-Standard-Piano-White-rear5d8fedb628435.jpg
 • ELYSIAN-4-Standard-Piano-Walnut-(1).jpg
Varenr.
980010490
Lager
Velg varians for å se status
Pris
kr 84 995
Enhet
par
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

Wharfedale Elysian 4 er flaggskipet fra engelske Wharfedale. Et ufattelig godt High-End-kjøp som gir deg kraft, raffinement og eksepsjonelt håndverk til en overraskende god pris! 

Wharfedale har laget høyttalere siden 1932 og er en av de eldste og mest veletablerte høyttalerprodusentene på markedet. Elysian-serien ble lansert i 2020 og er firmaets nye flaggskip. Serien består av stativhøyttaleren Elysian 2 og denne; flaggskipets flaggskip; den gulvstående Elysian 4.

Elysian 4 er en høyttaler man må se og høre i virkeligheten for å få et riktig inntrykk, den må være selve definisjonen av en stålneve i silkehansker. Utrolig elegant, med perfekt finish, den dypeste og klareste pianolakken vi har sett på noe produkt (!) og uanstrengte krefter i bøtter og spann. I bunnen er høyttaleren bestykket med to stk 9" store glassfiberdrivere som sørger for ekstremt kontrollert og slagkraftig bass helt ned til 30Hz. Elysian 4 har antagelig den mest presise og lineære bassresponsen vi har hørt - med førsteklasses definisjon og renhet.

Mellomtonen er av den typisk britiske varianten med fylde, varme og naturtrohet. I Elysian 2 og Elysian 4 er den besørget av en 6" stor glassfiber-driver med perfekt overgang til Wharfedales mest berømte teknologi - AMT-diskanten. En AMT (Air Motion Transformer)-diskant er en stor bånddiskant med krystallklar gjengivelse. I Elysian 4 spiller den uanstrengt helt ned til 340Hz. Resultatet er en storhet og luftighet i lydbildet, uten at det noen gang blir slitsomt eller anstrengende å lytte til, som du rett og slett ikke finner i de fleste høyttalere, uansett prisklasse.

Målet med Elysian 4 var at den skulle være det aller beste High-End kjøpet på markedet, både når det gjalt ytelse og utførelse. Det kan vi med hånden på hjertet si at vi mener Wharfedale har fått til. Dersom du er ute etter en voksen, men elegant høyttaler, til under 250.000,- bør du absolutt lytte til Wharfedale Elysian 4, det er en av de aller beste kjøpene vi kjenner til!

ELYSIAN-Lifestyle-(13)_web.jpg

Informasjon fra produsent

A genuine example of luxury audio, ELYSIAN offers indulgence in design, materials aesthetic and performance. A thorough and no compromise approach has lead the Wharfedale engineers to create a benchmark in affordable, audiophile-grade luxury loudspeakers. Cutting edge design and class-leading technology are combined to deliver musical reproduction that will proudly challenge the world’s finest loudspeakers.

From the Piano-Lacquer finished cabinet, created with details of true craftsmanship, through to the AMT (Air Motion Transformer) high frequency transducers and European manufactured bass drivers, ELYSIAN represents a new standard in the world of home audio experiences.

The resultant sound, from the finely balanced driver selection and expert crossover design, matches the pristine design with a degree of natural transparency that will leave you breathless.

One for the connoisseur and one for the history books, ELYSIAN will leave you questioning, how is this possible in this price-class?

ELYSIAN is truly an audio engineering work of art.

ELYSIAN-Black-Lifestyle(2)_web.jpg

Spesifikasjoner

System 3-way floorstanding speaker
Drivers  
Treble 27x90mm AMT
Midrange 6.0" (150mm) coated fibre glass matrix cone
Bass 8.5" (220mm) coated fibre glass matrix cone
Nominal Impedance 4Ω (compatible 8Ω )
Crossover Frequency 340Hz, 3.1kHz
Frequency Response 30Hz - 22kHz (+/-3dB)
Sensitivity 92dB (2.83V @1m)
Recommended Amplifier Power 15 - 250W
Weight 49.5kg/pcs
Dimensions (H x W x D)mm 1188 on plinth x 402 on plinth x (432+30) with terminals
  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×