mbl 116F

MBL

mbl 116F
Varenr.
116B
Pris
kr 270 000
Enhet
Fri frakt over kr. 1000,-
Rask levering
Kvalitetsprodukter
Personlig service

Kvantumsrabatt

Loading...

 

Denne høyttaleren deler mange av sine komponenter med den legendariske MBL 101E MK II, men er laget for mindre romstørrelser.

Diskant og øvre-mellomtone er identisk som på storebroren mens to 8” basselementer med aluminiumsmembraner sørger for fantastisk bassgjengivelse med enorm krafthåndtering. Definisjon, presisjon og punch er i referanseklasse samtidig som høyttalerene er totalt fri for kabinettresonans. Hovedårsaken til dette er at diskant- og mellomtone-element er montert utenfor kabinettet samtidig som push/push-konfigurasjon på basselementene sørger for at eventuelle resonanser overført til kabinettet begrenses til det absolutt minimale. For å gjøre isolasjonen fra kabinettet komplett er basselementene skudd sammen via et internt kammer i utfrest billett-aluminium.

MBL 116 har en ganske heftig vekt på over 40kg, men fremstår på tross av dette som en overraskende kompakt og elegant høyttaler. Den fantastiske utførelsen i enten ekte, høyglanspolert tre, satenglakk eller perfekt pianolakk vil pryde ethvert lytterom og være en fryd for øyne så vel som ører. Kan leveres i et stort antall fargekombinasjoner etter kundens ønske.
    Din nettleser er utdatert!

    For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

    ×