mbl 116F

MBL

Varenr.
116B
Lager
Innkommende
Pris
kr 284 995

 

Denne høyttaleren deler mange av sine komponenter med den legendariske MBL 101E MK II, men er laget for mindre romstørrelser.

Diskant og øvre-mellomtone er identisk som på storebroren mens to 8” basselementer med aluminiumsmembraner sørger for fantastisk bassgjengivelse med enorm krafthåndtering. Definisjon, presisjon og punch er i referanseklasse samtidig som høyttalerene er totalt fri for kabinettresonans. Hovedårsaken til dette er at diskant- og mellomtone-element er montert utenfor kabinettet samtidig som push/push-konfigurasjon på basselementene sørger for at eventuelle resonanser overført til kabinettet begrenses til det absolutt minimale. For å gjøre isolasjonen fra kabinettet komplett er basselementene skudd sammen via et internt kammer i utfrest billett-aluminium.

MBL 116 har en ganske heftig vekt på over 40kg, men fremstår på tross av dette som en overraskende kompakt og elegant høyttaler. Den fantastiske utførelsen i enten ekte, høyglanspolert tre, satenglakk eller perfekt pianolakk vil pryde ethvert lytterom og være en fryd for øyne så vel som ører. Kan leveres i et stort antall fargekombinasjoner etter kundens ønske.
mbl C11
mbl C11

mbl C11

mbl C21
mbl C21

mbl C21

mbl C51
mbl C51

mbl C51

ASR Emitter II
ASR Emitter II

ASR Emitter II

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×