Focal Hadenys

Varenr.
980011488
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 8 990

Focal Hadenys er en åpen modell for sofistikert hjemmelytting og den audiofile på jakt etter god men kompakt referanselytting. Det åpne designet gjør at man unngår akustisk kompresjon rundt de lynkjappe driverne og dermed høy oppløsning og finesse i prisklassen.

Focal har nettopp sluppet de nye hodetelefonene Azurys og Hadenys på markedet, og de er virkelig noe å få med seg! For omtrent halvannet år siden tok Focal verden med storm med sine Bathys-hodetelefoner, og nå følger de opp med to nye premiummodeller som skiller seg ut med sitt flotte design og høye lydkvalitet.

Hadenys en åpen modell - designet for hjemmebruk og for de som virkelig setter pris på lydkvaliteten. Det åpne designet gir en høy oppløsning og finesse, perfekt for den kresne lytteren.

wide_Hadenys_Zoom_34.jpg

Azurys på den andre siden er en lukket modell med dyp bass og imponerende oppløsning, perfekt for de som er på farten og ønsker ekstra god lyd. Den har det samme patenterte akustiske designet som Focals dyrere lukkede modeller, noe som automatisk gjør de til et av de bestlydende lukkede hodetelefonene på markedet.

Begge modellene har blitt tilpasset av Focals akustiske ingeniører for å gi den beste lydopplevelsen uansett musikksmak. Med en M-formet 40 mm membran og avansert driverteknologi, leverer både Azurys og Hadenys en klar, dynamisk lyd som vil glede enhver lydentusiast.

wide_Hadenys_Zoom_Caisse_02.jpg

Designmessig har Focal virkelig lagt vekt på detaljene. Fra de foldbare øreklokkene til det elegante fibonaccimønsteret, er disse hodetelefonene både stilige og funksjonelle. I tillegg kommer de i moderne farger inspirert av naturen, som lys azuritt og mørk nøttebrun.

Alt i alt er Azurys og Hadenys et imponerende tillegg til Focals hodetelefonrepertoar, og de vil helt sikkert tilfredsstille selv de mest kresne lytter med sin fantastiske lydgjengivelse og høye byggekvalitet. Anbefales på det varmeste!

HD_FOCAL-HADENYS-┬®Sylvie_Bessou-CMJN-0025.jpg

Relaterte varer

Audeze LCD-XC
Audeze LCD-XC

Audeze LCD-XC

Beyerdynamic DT 900 PRO X
Beyerdynamic DT 900 PRO X

Beyerdynamic DT 900 PRO X

Focal Azurys
Focal Azurys

Focal Azurys

FiiO FT3
FiiO FT3

FiiO FT3

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.