Yamaha YH-5000SE

Varenr.
980011125
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 58 990

Yamaha YH-5000SE ble utviklet av Yamaha i Japan med ett mål for øye -  å lage verdens beste og mest nøyaktige hodetelefon. Det tror vi de har klart!

Dette er en helt spesiell hodetelefon som har gitt oss opplevelser vi ikke trodde var mulig fra noe annet enn et vaskeekte high-end stereoanlegg!

wide_YH5000_Conceptimage_2000x1033_fc11fb534bc1478840286019e013ec67.jpg

Ikke alle liker hodetelefoner...personlig er (var) jeg ikke noen stor fan, bortsett fra at det er utrolig deilig å kunne stenge verden ute på tog/t-bane etc. Når det kommer til musikklytting hadde jeg derimot aldri hørt en hodetelefon som kunne matche et virkelig godt stereoanlegg. 

Misforstå meg rett...hodetelefoner kan være utrolig "gode" og jeg har hørt mange av dem, men de har aldri gitt meg den store musikkopplevelsen. De har rett og slett aldri levert det engasjementet jeg opplever når jeg kan kjenne musikken på kroppen og høre klangen som brer seg i rommet. 

Dette endret seg da jeg hørte Yamaha YH-5000. Kort fortalt er dette en hodetelefon som høres ut som et stereoanlegg. Lyden er ikke bare "inne i hodet", men oppleves som om den fyller hele rommet du sitter i. Gjengivelsen er rett og slett så åpen, transparent og fri for resonanser at det høres ut som om den oppstår i en konsertsal heller enn 0,5cm fra ørende dine. Rett ut av boksen er YH-5000, med en god kilde, den mest ufargede og gjennomsiktige lydgjengivelsen jeg noen gang har hørt. :-)

Kjellerdyp bass

Den kan selvsagt fortsatt ikke gi deg den store kroppslige opplevelsen, men lyden er eksepsjonelt smooth og fyldig samtidig som bassen går KJELLERDYPT, type Mines of Moria-kjellerdypt. :-) De går så dypt at jeg gang på gang ble fasinert av informasjon jeg aldri tidligere hadde hørt.

Eksepsjonell komfort

I tillegg er komforten eksepsjonell. Hodetelefonen er utrolig mye lettere enn jeg forventet, samtidig som hodebånd og puter er så behagelig laget at under lengere lytteseanser glemte jeg ofte at jeg hadde en hodetelefon på hodet!

Denne omtalen er mer personlig enn de vi som regel legger ut, men jeg synes dette produktet fortjener det! Etter en del timer med lytting opplever jeg ikke engang prisen som veldig avskrekkende, YH-5000SE fremstår nesten som "rimelig" i forhold til hva man må betale for et stereoanlegg som har noe i nærheten av samme oppløsning og er i så måte et usedvanlig godt kjøp.

Dette er rett og slett den aller neste hodetelefonen jeg har hørt, med stor margin! Jeg er mektig imponert av hva Yamaha har fått til med dette produktet!

Hilsen

Jens


wide_YH5000_top_dba2e55cd0ba9a6532ae51034989fc41.jpg

Informasjon fra produsent:

Flaggskip-hodetelefonen som tilbyr den ultimate True Sound ved hjelp av en ORTHODYNAMIC™-driver.

- Med Yamaha True Sound kan du fordype deg i en verden av lyd og musikk
- Yamaha ORTHODYNAMIC™-driveren leverer nøyaktig lyd og har svært responsiv ytelse
- Ultralett membran med tynn film gjenskaper ulik musikkdynamikk på en nøyaktig måte
- Stor øreklokke med japanskprodusert valset enkelt flettet filter i rustfritt stål og et bueformet fremspring
- Magnesiumdelen er lett og har enestående stivhet
- Tolags hodebånd og jevn trinnløs glidemekanisme gir maksimal komfort
- To typer øreputer inkludert (skinn og semsket)
- To typer sølvbelagte OFC-kabler inkludert: 3,5 mm (3-polet pluggkabel) og en 4,4 mm (5-polet balansert pluggkabel)
- Inkluderer et dedikert hodetelefonstativ
- Produsert på Yamaha Kakegawa-fabrikken i Japan, som håndterer flaggskipmodeller av flygler og lydkomponenter

EAN
4957812680578

Relaterte varer

Grado RS1x
Grado RS1x

Grado RS1x

Audeze MM-100
Audeze MM-100
Nyhet

Audeze MM-100

Beyerdynamic DT 900 PRO X
Beyerdynamic DT 900 PRO X

Beyerdynamic DT 900 PRO X

Beyerdynamic Amiron Home
Beyerdynamic Amiron Home

Beyerdynamic Amiron Home

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.