Devialet Phantom I 108db Refurbished nå på lager!

Quad Artera Pre

Quad

Varenr.
980010213
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 11 995
Enhet
stk

Quad Artera Pre er Quad sin forforsterker i den moderne Artera-serien som kombinerer vaskeekte Hi-Fi-ytelse med stilrent design og et generøst utvalg av tilkoblingsmuligheter.

Artera har virkelig flott byggekvalitet og finish med bruk av rene linjer, tykk aluminium og herdet glass. Innsiden er neste like vakker med en super ren krets og bruk av meget høyverdige komponenter som ringkjerne trafo etc.

Tilkoblingsmessig har Artera Pre et fullt sett med både RCA og XLR inn-/utganger så vel som både MM- og MC-RIAA. Selve volumkontrollen gjøres via den touch-følsomme frontplaten eller den medfølgende fjernkontrollen som også styrer produktets øvrige funksjoner.

Lydmessig er Artera et klassisk Quad-produkt med masse punch og driv kombinert med et oppløst or rent lydbilde med en gjennomgående engelsk høflighet som passer mindre enn perfekte opptak som hånd i hanske. Den er veldig detaljert, men "briefer" aldri med kunstig eller pågående topp som over tid ville generert lyttetretthet. Den er rett og slett en musikkgjengiver av rang som gjør at du får lyst til å lytte til musikk i mange timer i strekk.

Informasjon fra produsent:

The QUAD Artera Pre is a pure analogue preamplifier, combining innovative modern British design with the QUAD sound signature traditions, characterized by the pure analogue signal. The Artera Pre mixes minimalist design with high-quality components to ensure short, direct signal paths that preserve sonic purity.

Spesifikasjoner:

Analogue Inputs 3 x RCA (AUX1, 2 & 3), XLR, Phono MM/MC
Analogue Outputs 1 x RCA (PRE OUT), 1 x RCA(AUX), 1 x XLR,1 x 6.35mm Headphone Jack
Gain (max.) , Volume = 100 +8dB (Line/XLR)
  +53.5dB (Phono MM)
  +73.5dB (Phono MC)
Frequency Response 20Hz-20kHz (± 0.2dB)
Total Harmonic Distortion <0.002% (20Hz-20kHz)
Dimensions (W×D×H) 320 x 320 x 105mm
Net Weight Net Weight
   

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×