OBS! Det vi komme en betydelig prisøkning på alle Technics-modeller med gyldighet fra 01.12.22

mbl N11

Varenr.
980009088
Enhet
stk
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 129 995

mbl N11 er MBLs forforsterker i Nobel Line. Den er fantastisk forforsterker og en av de beste HiFi-komponentene vi kjenner til.

En forforsterker har utrolig stor innflytelse på lydkvaliteten og er, merkelig nok, langt vanskeligere å konstruere enn en god effektforsterker.

Fantastisk lydkvalitet fra en av verdens mest anerkjente High-End-produsenter

MBL har lang tradisjon med å lage noen av verdens beste forforsterkere. Da de lanserte mbl 6010, også kjent som "Der Vorforstärker", i 1986 var den den mest påkostede og dyreste forforsterkeren på markedet. Ikke bare var den utrolig presis, men den hadde også en innebygget "musikalitet" som gjorde den spesiell.

mbl N11 bygger på mange måter på samme lest da den forsøker å gjøre så lite som over hodet mulig med lyden annet enn å justere styrken på signalet som kommer fra kilden. På samme måte som "Der Vorverstärker" har den en udefinerbar kvalitet som på en eller annen måte gjør den bedre enn andre forforsterkere. Når man kobler den til en god effektforsterker er det akkurat som om alt "faller på plass" og det hele lyder utrolig klart, rent og stort med en avhengighetsskapende musikalitet.

Byggekvaliteten er bokstavelig talt til å ta og føle på

Rf2VsGJ0 (1).jpeg

Byggekvaliteten er virkelig spesiell. Kun de beste materialer er benyttet, med høyest mulig utførelse. Displayet er krispt og klart, men både informativ og flott grafikk. Produktene bygges helt og holdent på fabrikken i Berlin til den høyeste standard. Alt som ser ut som metall er metall og man kan velge mellom sort eller hvit høyglans med gull- eller platina- (Palinux) belagte detaljer.

zNMpO01s (1)_1.jpeg

Glimrende tilkoblingsmuligheter

Forforsterkeren har både RCA (single ended) og fullbalanserte utganger (XLR) og kan med hell benyttes med hvilken som helst effektforsterker. Dersom du bruker den med et annet produkt fra samme serie kan du dog aktivere "Unity Gain" for perfekt impedans og gain-match med MBL-sine produkter. Dette senker støynivået ytterligere, men det skal sies at i skrivende stund, selv uten Unity Gain aktivert, var N11 den mest støysvake forforsterkeren Stereophile noen gang hadde målt. Den er virkelig helt tyst, uten det minste spor av susing eller støy, selv om du skur volumet på maks.

Dette virker kanskje ikke så viktig, men det bidrar til den utrolige stillheten og roen i lydbildet. Bakgrunnen er bekksort og dynamikken desto høyere da lyden formelig hopper ut mellom høyttalerne fra et helt sort bakteppe.

Som standard er mbl N11 utstyrt med syv sett innganger (5 x RCA/2 x XLR) og 7 sett utganger (4 x RCA/3 x XLR) fordelt på to separate utgangsgrupper. I tillegg kan man velge til en ekstra (3.) XLR-inngang eller platespillerinngang (RIAA) om man skulle ønske det.

Enten du skal bruke mbl N11 som en del av et komplett MBL-anlegg eller sammen med en effektforsterker av et annet fabrikat utmerker denne forforsterkeren seg som et av de aller beste produktene vi kjenner til. Kom gjerne innom for en demonstrasjon!

mbl N11 fikk stående ovasjon fra Stereophile 26.06.2020. Omtalen kan du lese her:

https://www.stereophile.com/content/mbl-noble-line-n11-line-preamplifier


Om du har lyst til å se hvordan MBL bygger sine produkter finner du en video fra fabrikken som viser konstruksjonen av flaggskipet - mbl 101 X-treme her:
Relaterte varer

Audio Research REF 6 SE
Audio Research REF 6 SE

Audio Research REF 6 SE

mbl C11
mbl C11

mbl C11

Luxman C-900u
Luxman C-900u

Luxman C-900u

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.