Technics SL-1200G

Varenr.
980008614
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 51 995

Technics SL-1200G trenger egentlig ingen nærmere introduksjon. Dette er klassikeren - gjenoppstått i high-end-utgave!

Technics SL-1200G er en direktedrevet platespiller med ekstremt høy byggekvalitet - laget for å vare i flere mannsaldre. Her er det ikke noe fiksfakseri eller juggel, men en skikkelig platespiller gjennomsyret av en filosofi som setter kvalitet og pålitelighet i høysetet.

SL-1200G er en imponerende sammensmelting av teknisk presisjon og musikalsk nytelse. Hver del er nøye utformet for å gi deg en lydopplevelse som er så nær originalen som mulig. Det er den perfekte kombinasjonen av vitenskap og lidenskap, og resultatet er en platespiller som ikke bare leverer lyd – den gir deg en følelse av å være til stede i musikken.

Litt historie

I 1972 rystet Technics musikkverdenen med introduksjonen av den banebrytende SP-10 platespilleren. Denne innovative teknologien banet vei for en ny æra av lydgjengivelse og inspirerte musikkelskere over hele verden. Men det var i 1979 at en ny legende ble født - Technics SL-1200. Denne platespilleren, som senere ble kjent som "the 1200", ble selve symbolet på presisjon og pålitelighet innen hi-fi-verdenen.

Technics SL-1200 ble raskt den foretrukne platespilleren for DJ-er over hele kloden. Den solide konstruksjonen, det justerbare dreiemomentet og den imponerende hastighetsstabiliteten gjorde det til et essensielt verktøy for de som ønsket å skape sømløse overganger mellom låter og låteffekter. Den utrolige isoleringen fra ekstern vibrasjon ga DJ-er friheten til å skape magiske øyeblikk på dansegulvet uten bekymring for forstyrrelser.

I årenes løp utviklet Technics SL-1200 seg kontinuerlig, og i 2016 introduserte Technics den mest avanserte versjonen noensinne - SL-1200G. Denne nyskapende platespilleren kombinerte det beste fra fortiden med moderne teknologi og materialer. Dreiemomentet, hastighetskontrollen og isolasjonen ble ytterligere forbedret, og den justerbare tonearmen ble finjustert for å oppnå en enda mer nøyaktig lydgjengivelse.

Teknisk dyktighet og en dyp forståelse for musikkens essens er hjertet av Technics SL-1200G. Den har blitt en pålitelig følgesvenn for audiofile og DJ-er, og den har bevart sin ikoniske status som en platespiller som gir en autentisk, ren og dynamisk musikkopplevelse.

I dag, mer enn fire tiår etter sin opprinnelige lansering, fortsetter Technics SL-1200G å inspirere nye generasjoner av musikkelskere. Denne platespilleren er ikke bare et teknologisk mesterverk, det er en påminnelse om kraften i lyd og musikk, og en hyllest til den tidløse forbindelsen mellom teknologi og kunst.

EAN
5025232851522

Relaterte varer

Technics SL-1210G
Technics SL-1210G

Technics SL-1210G

Rega Planar 78
Rega Planar 78

Rega Planar 78

Technics SL-1500C
Technics SL-1500C

Technics SL-1500C

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.