Rega Planar 8

Rega

Varenr.
980009390
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 23 995
Enhet
stk

Rega Planar 8 er inspirert av Rega sin ultimate toppmodell; 'Naiad' med en lydkvalitet som er unik for prisklassen. Leveres med Apheta 2 low-output MC-pickup.

Alle deler av konstruksjonen er utviklet med en grunnleggende målsetting om at spilleren skal formidle musikken med en detaljrikdom og oppløsning som setter ny standard i prisklassen!

 

Rega har benyttet sofistikerte materialer og og avanserte ingeniørløsninger, Planar 8 er designet rundt et svært lett "plinth" for å sikre best mulig ytelse. Spilleren leveres med den nye RB880 tonearmen og NEO PSU som som gir elektronisk hastighetjustering samt  avansert anti-vibrasjonskontroll.

 

Ultralett kabinett

Rega benytter et svært lett 'Tancast 8' sandwich kabinett med en polyurethane skumkjerne mellom to lag av et ekstremt lett og stivt laminat. Vekten på kabinettet er redusert med 30 % i forhold til forgjengeren RP8. For ytterligere å forsterke kabinettets stivhet benyttes doble Phenolic Resin avstivningsbraketter mellom tonearm og lager. Kabinettets design forhindrer energiabsorpsjon og uønskede resonanser som genererer forvrengning.

 

RB880 tonearm

Den nye RB880 har forbedret høypresisjons lager med ekstreme toleranser (mindre enn 1000-del av en millimeter) som gir større mekanisk stabilitet kombinert med svært lav friksjon.

 

Innertallerken er maskinert i ett stykke aluminium med en lagerspindel i herdet stål som i kombinasjon med en unik innfesting av messinglageret eliminerer overføring av vibrasjoner til kabinettet.

 

Planar 8 har en trelags laminat glasstallerken som med tyngdepunktet i ytterkant og minimal masse inn mot senter bidrar til svært høy gangstabilitet.

 

NEO strømforsyning

Spilleren leveres med ekstern strømforsyning som med avanserte DSP-kretser reduserer motorvibrasjoner og generer en nær perfekt sinuskurve for presisjonskontroll av hastigheten. Strømforsyningen er individuelt kalibrert og gir motoren perfekte betingelser, uavhengig av spenningsvariasjoner og støy på nettet. Finjustering og kalibrering av hastighet ved bruk stroboskop.

 

Nyutviklet EBLT drivrem girr forbedret gangstabilitet takket være strengere toleranser og større elastisitet.

 

Rega Apheta 2 - Low output Moving Coil pickup

Apheta 2 er andre generasjonen av Regas unike Moving-Coil pickup. Nye Apheta 2 er en oppgradert med et nytt og totalt re-designet pickuphus produsert i ett enkelt stykke anodisert aluminium. Apheta 2 har en super effektiv neodymium magnet, spolen er håndviklet innenfor de strengeste toleranser samtidig som effektiv bevegelig masse er redusert med 50% i forhold til den originale Apheta. Resultatet er bedre sporingsegenskaper og en enda større formidling av detaljer.

 

Spesifikasjoner

• RB880 arm, helstøpt armrør og optimal massefordeling

• Lett og stivt kabinett med en kjerne av polyurethane skummateriale

• Dobbel Phenolic Resin avstivningsbrakett mellom arm og lager

• Ny motor, aluminiums motor-pulley

• Innertallerken i aluminium

• Trelags laminat glasstallerken

• EBLT drivrem

• Støvdeksel

• Finjustering og kalibrering av hastighet

• Rega NEO strømforsyning

 

Dimensjoner: 42 (bredde) x 31,5 (dybde) x 12,5 (høyde) cm

 

Vegghylle: Om Rega Planar 8 skal monteres på vegg kan den KUN benyttes med Planar 8 Wall Bracket.

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×