Rega Naia

Varenr.
980011328
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 144 995

Rega Naia er produksjonsversjonen av Rega Naiad - firmaets "cost no object"- high-end-spiller! En av verdens beste platespillere!

wide_Naia_fullwidth_new_(1).jpg

 

Rega Naia er et resultat av flere år med møysommelig utvikling og forskning som resulterte i Regas berømte Naiad-konsept. Naia tar det beste fra denne utviklingen og teknologien og overfører den til en produksjonsklar versjon uten kompromisser. Naia er fullpakket med banebrytende materialer, konstuksjonsteknikk og teknologi utviklet av Rega over mange år.

wide_naia_GALLERY_8.jpg
RB Titanium tonearm:

Den mest avanserte og nøyaktige tonearmen fra Rega noen gang. Hele tonearmstrukturen er designet for å ha et minimum av mekaniske ledd samtidig som den bruker de stiveste materialene i alle kritiske områder. RB Titanium oppnår nesten friksjonsfri bevegelse horisontalt og vertikalt uten å ha noe målbart fritt spillerom i lagersammenstillingene. RB Titanium bruker et nytt vertikalt titanlager i ett stykke og en vertikal spindel av titan. Designet er komplettert med et Tungsten balansevektskaft og balansevekt.

For å oppnå den ultimate balansen mellom lav masse og ekstrem stivhet, har Rega vært banebrytende i bruken av grafenimpregnert karbon og en Tancast 8 polyuretanskumkjerne. Begge materialene er mye brukt i romfartsindustrien og gir den perfekte plattformen for å sette sammen en platespiller. Den ultra lette strukturen til skumkjernen bidrar til å redusere vibrasjonsoverføringen, mens stivheten sikrer at det ikke oppstår mikroskopiske bevegelser av sokkelen under avspilling. Tilsetningen av grafen øker styrken og stivheten til karbonfiberen ytterligere for å skape den stiveste produksjonssokkelen vi noen gang har produsert.

naia_GALLERY_10_(1).jpg


Naia bruker en spesialtilpasset aluminiumsplate med spindel og lager produsert av ZTA (zirkonium herdet alumina). ZTA ble tidligere utviklet for bruk i mye større maskiner brukt i papirindustrien. Motstanden mot slitasje var mye høyere enn aluminiumoksid, noe som gjør det til det perfekte materialet å konstruere en sentral lagerenhet av. Fordelen med at både spindel og lager produsert av identisk materiale er at dette reduserer risikoen for slitasje, da de har identisk hardhet. Spindelen vil kjøre på et ultra tynt lag av helsyntetisk olje som reduserer slitasjen ytterligere. Resultatet av denne komplekse konstruksjonsprosessen er den hardeste, mest nøyaktige og lengst holdbare lagersammenstillingen vi noen gang har produsert.

Naia`s referansestrømforsyning er det ultimate innen motorkontrollstabilitet, praktisk elektronisk hastighetsendring, avansert antivibrasjonskontroll og brukerjusterbar elektronisk finhastighetsjustering, for å sikre total nøyaktighet og kontroll over motoren. Hastigheten og kontrollen av motoren oppnås ved å bruke en DSP (Digital Signal Processing) generator bygget på en høystabilitetskrystall. Denne enheten vil dele den nøyaktige firkantbølgen fra krystallen til den nøyaktige frekvensen som kreves for å snurre tallerkenen med den valgte hastigheten. DSP-kjernen vil også generere en nesten perfekt sinusformet bølgeform for å drive motoren. Fabrikkinnstilte vibrasjonsfjerning og fine hastighetsjusteringer gjøres deretter til strømforsyningen for å justere hver motor for optimal ytelse.

wide_naia_GALLERY_4_(1).jpg

Spesifikasjoner:
• RB Titanium tonearm, helstøpt armrør og optimal massefordeling.
• Lett og stivt kabinett.
• Doble avstivningsbraketter i keramikk.
• Ny motor, aluminiums motor-pulley.
• Keramisk platetallerken
• Trippel EBLT drivrem.
• Støvdeksel
• Finjustering og kalibrering av hastighet

Relaterte varer

Technics SL-100C
Technics SL-100C

Technics SL-100C

Yamaha GT-5000
Yamaha GT-5000

Yamaha GT-5000

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.