Rega Planar 10

Rega

Varenr.
980009721
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 49 995
Enhet
stk
Rega Planar 10 er toppmodell fra Rega! Nye sofistikerte materialer og banebrytende teknologi som er bygget rundt et superlett og stivt kabinett.

I likhet med Planar 8 er Planar 10 inspirert av Rega sin ultimate referanse platespiller - Naiad. Sofistikert materialvalg, nøye utvalgt for å redusere effektiv masse og gi økt stivhet i konstruksjonen, kombinert med nyutviklet lager, drivremdesign, platetallerken og avstivningsbrakett i keramikk og ny ekstern strømforsyning gir en ytelse som er unik i prisklassen!

 

 

RB3000 tonearm

 

Armen har et nytt forbedret høypresisjons lager med ekstreme toleranser (mindre enn 1000-del av en millimeter) som gir større mekanisk stabilitet kombinert med svært lav friksjon. Hele tonearm strukturen er utformet for å ha et minimum av mekaniske skjøter, RB3000 benytter Rega´s nyeste armrør som er fullstendig redesignet med optimal massefordeling, økt stivhet og redusert belastning av lagerne. For ytterligere å minimalisere massen er armrøret håndpolert.

 

 

Doble avstivningsbraketter i keramikk og Phenolic Resin

 

Superlett plinth kombinert med en doble avstivningsbraketter i aksen mellom tonearm/lager og som hindrer lagring av energi og reduserer uønskede resonanser.

 

 

P10 PSU strømforsyning.

 

Planar 10 leveres med en avansert strømforsyning som med avanserte DSP-kretser reduserer motorvibrasjoner og generer en nær perfekt sinuskurve for presisjons kontroll av hastigheten. Strømforsyningen er individuelt kalibrert og gir motoren perfekte betingelser, uavhengig av spenningsvariasjoner og støy på nettet.

 

 

Keramisk platetallerken

 

Støpt keramisk platetallerken med stor svinghjulseffekt. Den nye tallerken er videreutvikling av konstruksjonen som ble benyttet på RP10 med forbedret kopling mot innertallerken og diamantslipt overflatestruktur for optimal kobling mot LP-platen. Innertallerken er maskinert i ett stykke aluminium med en lagerspindel i herdet stål som i kombinasjon med en unik innfesting av lageret eliminerer overføring av vibrasjoner til kabinettet. Nyutviklet drivrem som med strengere toleranser og større elastitet gir forbedret gangstabilitet.

 

 

Vegghylle

 

Rega Planar 10 kan KUN benyttes med Planar 8/10 Wall Bracket.

 

 

Spesifikasjoner

 

- RB3000 arm, helstøpt armrør og optimal massefordeling

- Lett og stivt kabinett med en kjerne av polyurethane skummateriale

- Doble avstivningsbraketter i keramikk og Phenolic Resin

- Ny motor, aluminiums motor-pulley

- Innertallerken i aluminium

- Keramisk platetallerken

- EBLT drivrem

- Støvdeksel

- Finjustering og kalibrering av hastighet

- Rega Planar 10 PSU strømforsyning

 

Planar 10 - PSU

- Dimensjoner: 42 (bredde) x 31,5 (dybde) x 12,5 (høyde) cm

- Vekt 4,7 kg

 

Planar 10 - PSU

- Dimensjoner: 21,8 (bredde) x 32 (dybde) x 8 (høyde) cm

- Vekt 3 kg

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×