REKKORD F400 Automatic 2M Red

Varenr.
980011444
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 9 995

REKKORD F400 er en helautomatisk platespiller som kommer levert med en ferdig montert og justert Ortofon 2M Red pickup.

Motor, tonearm og den dempede aluminiums tallerkenen er bygget på en flytende sub-chassis plattform som er avkoblet fra resten av chassiset noe som gir en klassisk fyldig og analog lydgjengivelse samtidig som det isolerer platespilleren fra skadelige vibrasjoner fra underlaget.

wideF400-cherry-wood+vinyl-playing-cutout.jpg

Det automatiske systemet gjør at dette er den ideelle plug-and-play spilleren som kombinerer fantastisk byggekvalitet, flott design, høy brukervennlighet og imponerende lydkvalitet. Spilleren er håndlaget i Tyskland og det hele kommer ferdig finjustert av erfarne teknikere. Den forhåndsinnstilte Ortofon 2M Red-pickupen av høy kvalitet er montert på en karbonfiberforsterket headshell som tilbyr den perfekte tilkoblingen til tonearmen laget av aluminium. 2M Red er en allsidig pickup som leverer en åpen og dynamisk lyd med et snev av varme. Kort fortalt lyder denne spilleren akkurat slik vi vil at en platespiller skal lyde; fri for støy, men hakket varmere og fyldigere enn en CD-spiller.

F400-macassar-cutout.jpg

Selve plinten er laget av MDF og er tilgjengelig i 3 forskjellige utførelser: satengsvart, kirsebær- eller makassar-ekte tre finér. Kabler, støvdeksel og en singeladapter medfølger.

REKKORD F400 er en helautomatisk sub-chassis platespiller som ikke bare imponerer med lydkvaliteten, men brukervennlighet og design!

features_f400.jpg

Skjermbilde-2024-02-29-09.49.jpg

Relaterte varer

Luxman PD-151 Mk II
Luxman PD-151 Mk II

Luxman PD-151 Mk II

Rega Planar 1
Rega Planar 1

Rega Planar 1

Rega Naia
Rega Naia

Rega Naia

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.