Wharfedale Linton Heritage

Varenr.
980011510
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 21 995

Wharfedale Linton Heritage er en tidøs klassiker med moderne raffinement.

LINTON-Heritage-Standard-Walnut_w-grille-(4)-(1).jpg

Design og Byggekvalitet

Wharfedale Linton Heritage er et mesterverk i både estetikk og konstruksjon, og setter en ny standard i sin prisklasse. Høyttalerne er utformet med en presisjon og eleganse som vanligvis er reservert for langt dyrere modeller, som Tannoys prestisjefylte Prestige-serie. Med treverk som er bookmatchet for en luksuriøs finish, minner de om interiøret i en Rolls Royce eller Bentley. Alle metalldetaljer er faktisk laget av metall, noe som understreker den høye kvalitetsfølelsen.

De medfølgende stativene er ikke bare estetisk tiltalende, men også funksjonelle med oppbevaringsplass for vinylplater. Deres tunge og stabile konstruksjon sikrer optimal ytelse og reduserer uønskede vibrasjoner.

LINTON-Lifestyle-Walnut-(5)-A.jpg

Lydkvalitet

Wharfedale Linton Heritage leverer en lydopplevelse som matcher deres imponerende utseende. Disse høyttalerne er kjent for sin varme, fyldige og velbalanserte lyd, noe som gir en behagelig lytteopplevelse uansett musikksjanger.

Mellomtonen er klar og detaljert, og står i sentrum av lydlandskapet, noe som gir en rik og engasjerende opplevelse. Moderne høyttalere kan ofte låte for lyst i jakten på nøytralitet, men Linton Heritage balanserer perfekt mellom tradisjonell varme og moderne presisjon. Bassen er stram og definert, med en evne til å gjengi hver eneste tone med klarhet og dybde.

Denne høyttaleren er designet for å nytes, og den gir en autentisk musikkopplevelse som er vanskelig å matche. Den kombinerer den nostalgiske sjarmen av klassisk engelsk høyttalerdesign med moderne teknologi og komponenter for å sikre overlegen lydkvalitet uten å bli rumlete eller upresis.

LINTON-Lifestyle-(2).jpg

Eierglede

Den flotte byggekvaliteten er mer enn bare en estetisk bonus – det er en viktig del av opplevelsen. Wharfedale Linton Heritage er en høyttaler du vil bli glad i, en som gir deg mer enn bare lyd; den gir en følelse av sjel og tilstedeværelse som få andre høyttalere kan tilby.

Oppsummering

Wharfedale Linton Heritage kombinerer førsteklasses byggekvalitet med en varm og engasjerende lydprofil. Dette er en høyttaler som appellerer til både øyet og øret, og som gir en musikkopplevelse som er både rik og tilfredsstillende. Enten du er en entusiastisk vinylsamler eller en moderne musikkelsker, vil Linton Heritage gi deg en opplevelse som går utover det vanlige.

LINTON-Walnut-02-1-_retro4-(1).jpg

Spesifikasjoner

General Description 3-way vented-box/standmount
Enclosure Type Bass reflex
Transducer Complement 3-way
Bass Driver 8"(200mm) black woven Kevlar® cone
Midrange Driver 5"(135mm) black woven Kevlar® cone
Treble Driver 1" (25mm) soft dome
AV Shield No
Sensitivity (2.83v @1m) 90dB
Recommended Amplifier Power 25-200W
Peak SPL 110dB
Nominal Impedance
Minimum Impedance 3.5Ω
Frequency Response(+/-3dB) 40Hz ~ 20kHz
Bass Extension(-6dB) 35Hz
Crossover Frequency 630Hz & 2.4kHz
Height (on plinth) 565mm
Width 300mm
Depth (with terminals) (330+30)mm
Net Weight 18.4kg 18.4kg/pcs

 

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.