FinkTeam KIM

Varenr.
980010897
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
Innkommende
Pris
kr 139 995

FinkTeam KIM er den minste høyttaleren fra FinkTeam og er på mange måter lillebroren til den fantastiske BORG - en usedvanlig oppløst musikkformidler med holografi og realisme på referansenivå!

FinkTeam BORG er en eksepsjonell høyttaler, helt klart en av de beste vi noen gang har hørt, men den har og så en pris om gjør den uaktuell for de aller fleste. KIM gir veldig mange av de samme egenskapene, men i en mindre, og rimeligere forpakning.

tester.jpg

Som storebroren har KIM også enorm oppløsning, presisjon og realisme i lydbildet - uten at den noen gang blir skarp eller slitsom å lytte til. En kunst som veldig få høyttalere klarer å mestre. Den er heller ikke spesielt kravstor når det kommer til elektronikk. Selvfølgelig foretrekker den vellydende elektronikk, men den trenger ikke spesielt mye krefter. Sagt på en annen måte; du kan fint bruke den med en Rega Brio, men høyttalerne vil vokse med kvaliteten på utstyret.

finkteam-kim-20.jpg

Konstruksjonsmessig er KIM en ekte to-veis-konstruksjon basert på en AMT-diskant (Air Motion Transformer), laget i samarbeid med Mundorf. Resultatet er hyperoppløst uten at den noen gang (og det mener vi virkelig) oppleves som skarp eller slitsom. Dette er "ekte" oppløsning, ikke bare en diskant som er skrudd opp 3db for å gi inntrykk av masse detaljer i toppen.

Bass/mellomtonen er besørget av en 8-tommer stor bassdriver med overkonstruert magnetmotor for høy krafthåndtering og lav forvrengning. 

Utførelser

kim_farge_1.jpg

kim_farge_2.jpg
Spesifikasjoner

Skjermbilde-2022-06-21-10.jpg

Relaterte varer

Sonus Faber Lumina II Amator
Sonus Faber Lumina II Amator

Sonus Faber Lumina II Amator

mbl 120
mbl 120

mbl 120

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.