Wharfedale Elysian 2

Varenr.
980010486
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 64 995

Wharfedale Elysian 2 er stativhøyttaleren i Wharfedale sin nye flaggskipsserie, en utrolig flott stativhøyttaler som leverer raffinement, kraft og musikkopplevelser i ekte High-End-klasse til en meget betalbar pris.

Wharfedale har laget høyttalere siden 1932 og er en av de eldste og mest veletablerte høyttalerprodusentene på markedet. Elysian-serien ble lansert i 2020 og er firmaets nye flaggskip. Serien består av stativhøyttalerene Elysian 1 og 2 samt den gulvstående Elysian 4.

ELYSIAN-Lifestyle-(13)_web.jpg

Elysian 2 er en høyttaler man må se og høre i virkeligheten for å få et riktig inntrykk. Utrolig elegant, med perfekt finish, den dypeste og klareste pianolakken vi har sett på noe produkt (!) og uanstrengte krefter i bøtter og spann. I bunnen er høyttaleren bestykket med en 9" stor glassfiberdriver som sørger for ekstremt kontrollert og slagkraftig bass helt ned til 35Hz. Elysian 2 har antagelig den mest presise og lineære bassresponsen vi har hørt fra en stativhøyttaler - med førsteklasses definisjon og renhet.

Mellomtonen er av den typisk britiske varianten med fylde, varme og naturtrohet. I både Elysian 2 og Elysian 4 er den besørget av en 6" stor glassfiber-driver med perfekt overgang til Wharfedales mest berømte teknologi - AMT-diskanten. En AMT (Air Motion Transformer)-diskant er en stor bånddiskant med krystallklar gjengivelse. I Elysian 2 spiller den uanstrengt helt ned til 340Hz. Resultatet er en storhet og luftighet i lydbildet, uten at det noen gang blir slitsomt eller anstrengende å lytte til, som du rett og slett ikke finner i de fleste høyttalere, uansett prisklasse.

Målet med Elysian-serien var at den skulle være det aller beste High-End kjøpet på markedet, både når det kom til ytelse og utførelse. Det kan vi med hånden på hjertet si at vi mener Wharfedale har fått til. Dersom du er ute etter en voksen, men elegant høyttaler, til under 250.000,- bør du absolutt lytte til Wharfedale Elysian 4, det er en av de aller beste kjøpene vi kjenner til!

ELYSIAN Black Lifestyle(1)_1.jpg

Informasjon fra produsent

A genuine example of luxury audio, ELYSIAN offers indulgence in design, materials aesthetic and performance. A thorough and no compromise approach has lead the Wharfedale engineers to create a benchmark in affordable, audiophile-grade luxury loudspeakers. Cutting edge design and class-leading technology are combined to deliver musical reproduction that will proudly challenge the world’s finest loudspeakers.

From the Piano-Lacquer finished cabinet, created with details of true craftsmanship, through to the AMT (Air Motion Transformer) high frequency transducers and European manufactured bass drivers, ELYSIAN represents a new standard in the world of home audio experiences.

The resultant sound, from the finely balanced driver selection and expert crossover design, matches the pristine design with a degree of natural transparency that will leave you breathless.

One for the connoisseur and one for the history books, ELYSIAN will leave you questioning, how is this possible in this price-class?

ELYSIAN is truly an audio engineering work of art.

Spesifikasjoner

System 3-way Standmount Speaker
Driver  
Treble 27x90mm AMT
Midrange 6.0" (150mm) coated fibre glass matrix cone
Bass 8.5" (220mm) coated fibre glass matrix cone
Nominal Impedance 4Ω (compatible 8Ω )
Crossover Frequency 360Hz, 2.9kHz
Frequency Response 35Hz ~ 22kHz (+/-3dB)
Sensitivity 89dB (2.83V @1m)
Recommended Amplifier Power 25 - 250W
Weight 30.5kg/pcs
Dimensions (H x W x D)mm 700 on plinth x 334 x (432+30) with terminals

 

Relaterte varer

Yamaha NS-3000
Yamaha NS-3000

Yamaha NS-3000

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.