mbl 111F

MBL

Varenr.
mbl111F
Lager
Innkommende
Pris
kr 379 995
Enhet
Stk

 

MBL 111f er lillebroren til den legendariske 101E MK II og deler mange av dens komponenter.

Diskant og øvre-mellomtone er identisk som på storebroren, mens to 10" basselementer med aluminiumsmembraner sørger for eksepsjonell bassgjengivelse og krafthåndtering. Dypbassen er, sammen med 101, den beste vi har hørt. Ikke bare når det gjelder krefter, men også definisjon, liniaritet og renhet er den rett og slett i en klasse for seg. Her kommer 32-fots orgelpiper virkelig til sin rett med et fysisk nærvær vi aldri tidligere har hørt på reprodusert musikk!

Lydmessig leverer MBL sine høytalere den reneste, åpneste og mest detaljerte gjenngivelsen vi kjenner til. Hovedårsaken til dette er at diskant- og mellomtone-element er montert utenfor kabinettet samtidig som push/push-konfigurasjon på basselementene sørger for at eventuelle resonanser overført til kabinettet begrenses til det absolutt minimale. For å gjøre isolasjonen fra kabinettet komplett er basselementene skudd sammen via et internt kammer i utfrest billett-aluminium.

MBL 111 har en ganske heftig vekt på ca. 60kg per stk, men fremstår på tross av dette ikke som en spesiellt stor høyttaler. Mye av årsaken er antagelig at den ikke ser ut som en høyttaler i det hele tatt, men mer som en moderne skulptur. Den fantastiske utførelsen er perfekt ned på mikrometernivå og leveres i enten ekte, høyglanspolert tre, satenglakk eller perfekt pianolakk. Eventuellt kan den også kles med skinn om ønskelig og kan på bestilling leveres i et stort antall fargekombinasjoner etter kundens ønske.

En av de absolutt flotteste og beste høyttalerene vi noen gang har hatt i butikken. Anbefales på det varmeste!
ASR Emitter II
ASR Emitter II

ASR Emitter II

mbl C11
mbl C11

mbl C11

mbl C21
mbl C21

mbl C21

mbl C15, MONO, per stk.
mbl C15, MONO, per stk.

mbl C15, MONO, per stk.

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×