Audeze LCD-2 Classic

Varenr.
27715
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Innkommende
Pris
kr 9 990

Audeze LCD-2 Classic er den mest tilgivelige hodetelefonen i LCD serien, som gir en engasjerende lytteopplevelse med kraftig bass og rik mellomtone.

Fra Audeze

"Vi har tatt den gjeldene generasjonen av LCD-2 drivere og fjernet "Fazor" elementene for å innrette lyden av LCD-2 Classic nærmere den originale LCD-2 modellen som kom i 2008. Resultatet er en varm og energisk opplevelse som minner om de første dagene på kontoret uten å ofre forbedringene vi har gjort over det siste tiåret. Om du enten er en gammel fan av den originale LCD-2 eller en ny entusiast som leter etter innstegsmodellen i LCD serien er dette et perfekt valg for deg."


Tradisjon bygget på utmerket kvalitet

LCD serien begynte med LCD-2. Mye har forandret seg igjennom årene, men disse hodetelefonene har beholdt den ikoniske varmen og den livlige presentasjonen som har fanget lytterene i over et tiår.
Kom nærmere musikken

LCD-2 Classic er den mest tilgivelige hodetelefonen i LCD serien, som gir en engasjerende lytteopplevelse med kraftig bass og rik mellomtone. Uansett om du hører på gode eller dårlige innspillinger vil hodetelefonen få deg til å føle som om du står i rommet med musikerne.
Konstruert og håndlagd i USA

Audeze sine hodetelefoner er konstruert og håndlagd i USA for å forsikre brukerne at byggekvaliteten er av utmerket standard.

EAN
819343011488

Relaterte varer

Focal Stellia
Focal Stellia
Tilbud

Focal Stellia

Grado SR225x
Grado SR225x
Tilbud
-25%

Grado SR225x

Grado GS3000x
Grado GS3000x

Grado GS3000x

Audeze LCD-X
Audeze LCD-X
Nyhet

Audeze LCD-X

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.