Beyerdynamic DT 900 PRO X

Varenr.
980010693
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 2 749

DT 900 PRO X er en åpen studiohodetelefon som egner seg for ren musikknytelse like godt som profesjonell innspilling, miksing eller Gaming.

Den nye referansen DT 900 PRO X. Pålitelig lyd møter høy ytelse og stor fleksibilitet.

Med den åpne  Selv om våre klassikere som DT 770 PRO eller DT 990 PRO regnes som en referanse i profesjonelle studioer rundt om i verden, kan den nye PRO X serien brukes enda mer fleksibelt. Årsaken til dette er den nyutviklede STELLAR.45 driveren som gjengir den beste lyden i studiokvalitet høyt og kraftig på alt av avspillingsenheter. Høy ytelse med en impedans på 48 ohm.

STELLAR.45 driveren/elementet utvikles og produseres på fabrikken i Heilbronn. Driveren leverer den allerede utprøvde beyerdynamiske lyden med enestående effekt. Årsaken til dette er en sterk neodymmagnet og en nyutviklet talespole. I kombinasjon med den nyutviklede trelags høyttalermembranen med et integrert dempingslag, skaper dette et svært effektivt driversystem som fungerer godt på alt, og for alle som vil ha best mulig lyd. Den nye membranstrukturen styrer den aksiale bevegelsen til talespolen og sørger for en stor toleranse for høye svingninger og høy yteevne. En annen fordel er den brede og naturlige raske frekvensresponsen på grunn av spolens lave vekt, det sikrer en pålitelig og forvrengningsfri lyd selv ved høye lydtrykk.

EAN
4010118729904

Relaterte varer

Grado GS3000x
Grado GS3000x

Grado GS3000x

Audeze LCD-X
Audeze LCD-X
Nyhet

Audeze LCD-X

Focal Hadenys
Focal Hadenys

Focal Hadenys

Grado SR125x
Grado SR125x

Grado SR125x

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.