Audeze LCD-2 Closed Back

Varenr.
27714
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Innkommende
Pris
kr 11 990

LCD-2 Closed back er en lukket utgave av LCD-2 og er konstruert og håndlagd i USA for å forsikre brukerne at byggekvaliteten er av utmerket standard. 

Fra Audeze

De sa vi ikke skulle tulle med en klassiker, vi sier: "Har du hørt LCD-2 Closed Back?" Erfar den engasjerende varmen og livligheten til LCD2-Classic uten å forstyrre de rundt deg! Denne hodetelefonen er det perfekte valget for de som ser etter innstegsmodellen i vår verdensrenomerte LCD serie. Med lukket konstruksjon får du bedre lydisolering samt et bredere lydbilde enn andre lukkede hodetelefoner på markedet. LCD-2 Closed Back vil virkelig få deg til å føle at du har blitt transportert til din egne musikalske verden.


Tradisjon bygget på utmerket kvalitet

LCD serien begynte med LCD-2. Mye har forandret seg igjennom årene, men disse hodetelefonene har beholdt den ikoniske varmen og den livlige presentasjonen som har fanget lytterene i over et tiår.
Kom nærmere musikken

LCD-2 Closed back er den mest tilgivelige hodetelefonen i LCD serien, som gir en engasjerende lytteopplevelse med kraftig bass og rik mellomtone. Uansett om du hører på gode eller dårlige innspillinger vil hodetelefonen få deg til å føle som om du står i rommet med musikerne.
Konstruert og håndlagd i USA

Audeze sine hodetelefoner er konstruert og håndlagd i USA for å forsikre brukerne at byggekvaliteten er av utmerket standard.

EAN
819343011679

Relaterte varer

Focal New Utopia
Focal New Utopia
Nyhet
Nyhet

Focal New Utopia

Meze 109 PRO
Meze 109 PRO

Meze 109 PRO

Meze Elite Aluminium
Meze Elite Aluminium

Meze Elite Aluminium

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.