Shure SRH-1540

Shure

Varenr.
980006813
Lager
Innkommende
Pris
kr 5 595
Enhet
stk
Shure SRH1540 er et sett virkelig gode lukkede hodetelefoner. I testsammenheng blir de ofte sammenlignet med de over dobbelt så kostbare Sennheiser HD-800, og det er få kompliment vi ville veid tyngre.
 
Shure SRH1540 gir rett og slett ekstremt mye for pengene!

Kvalitetsinntrykk og bærekomfort går ofte hånd i hånd, men kan også være motstridende. Påkostede hodetelefoner er ofte tunge og blir derfor ukomfortable over tid, spesielt til bærbart bruk. Med SRH1540 har Shure, takket være utstrakt bruk av karbonfiber og duraluminium, klart å lage en lettvekts hodetelefon med glimrede kvalitetsfølelse!

Lydmessig er SHR1540 den beste hodetelefonen vi kjenner til i prisklassen. Bassresponsen er kjellerdyp, men ekstremt tørr, rask og presis. I mellomtone og diskantregionen vil vi si at det er en av de mest feilfrie konsruksjonene vi har hørt. Ingenting stikker seg ut eller sjenerer og hodetelefonene spiller like gjerne barokk som hardrock. Fargning, resonans og forvrengning er så og si fraværende, dermed også lyttetretthet som gjerne inntreffer på dårligere hodetelefoner med stor imponatorfaktor.

Men det mest imponerende er kanskje at Shure har klart å kobminere disse egenskapene med evnen å gjenngi selv dårlige innspillinger og dårlig oppløste filer på en utrolig god måte. Kort fortalt; hodetelefonene er spesielt dynamiske og musikalske, noe som etter vår erfaring er ekstremt vanskelig å kombinere med lav fargning.

SRH1540 er, som sine lillebrødre, lettdreven nok til at den kan benyttes med stort hell sammen med bærbare spillere, selv uten ekstern hodetelefonforsterker (selv om dette alltid anbefales).
 
I hifi-magasinet Watt (5/14) fikk de full score (6/6) og konklusjonen "En veldig flott hodetelefon, og da snakker vi om både lyd, materialvalg og utførelse. Disse holder i flere tiår!"

Product view - why buy

  • Fri frakt over kr. 1000,-
  • Rask levering
  • Kvalitetsprodukter
  • Personlig service
Prisforespørsel
Legg til info om ønsket farge / egenskaper, og vi kommer til deg med et tilbudsforslag.

*
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×