Wattson Audio Madison streamer

Varenr.
980010884
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 46 995

Wattson Audio Madison er en sveitsisk kompakt fullbalansert DAC og streamer med seriøs high-end teknologi og lyd i toppklasse!

Wattson Audio Madison fikk topptest (10 av 10 på pris/ytrelse) av Håvard Holmedal i Stereopluss

stewreopluss.png

«...Her er det som å sitte i full ensomhet på en gammel seter i skumringen og se utover fjellkledde topper. Det er rart hvor emosjonelt det blir når lyden er så til de grader i orden som akkurat her..."

«...Jeg setter på Subharmonic Orchestra og deres Variations, og kan melde om solide mengder tung bass helt nederst i basskjelleren, og en fysisk bass som virkelig kjennes innenfor sixpacken! Dette skyver like godt som hvilken som helst «stor» enhet i hifiracket til minst tilsvarende pris...» 

Håvard Holmedal, Stereopluss

Les hele testen her: https://joom.ag/gGad/p54

madison-psi-on-the-rock-scaled-1-scaled.jpg

Wattson Audio Madison er en liten og meget kompakt streamer og DAC, men med usedvanlig nøye selekterte komponenter og ekte high-end arkitektur og signalbehandling.

Madison er Roon Ready, støtter TIDAL, Qobuz, internettradio og UPnP via sin egen raske app og tilbyr også enkel strømming via airPlay. Enheten har både fast og variabel utgang, som til enhver tid kan aktiveres eller deaktiveres i appen. To ekstra innganger i form av optisk og coax digital, gjør med de variable utgangene Madison effektivt til en digital pre-amp, som enkelt kan kobles direkte på effektforsterker eller aktive høyttalere.

Et raskt trykk på volumhjulet skifter mellom de ulike inngangene og volumhjulet kan best beskrives som veldig «smooth» når man justerer volumet, noe som er ekstra hendig når man bruker den solide interne hodetelefonutgangen.

Smooth er også en god beskrivelse når man skal beskrive lyden av Madison. Etter første raske oppkobling på kontoret kunne vi raskt konkludere med at dette låter stort, imponerende og musikalsk engasjerende. Den byr på en detaljrikdom og nærvær som nesten er uhørt i prisklassen.

Nok en gang lar vi oss begeistre over den rå digitale teknikken ekspertene hos Wattson Audio har klart å bringe på bordet, og det til en pris som absolutt ikke knuser sparegrisen!

Relaterte varer

Audiolab 9000N
Audiolab 9000N
Nyhet

Audiolab 9000N

Wiim Pro
Wiim Pro

Wiim Pro

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.