Wiim Mini

Varenr.
980010943
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 1 290

Wiim Mini er en streamer som kan gjøre nær sagt hvilket som helst anlegg til et anlegg som kan strømmes til.

Wiim Mini er en streamer som løser så og si alle behov til en rimelig penge! Her får du strømmet det aller meste av innhold til hva det måtte være. Den kan for eksempel brukes som bit-perfect streamer inn i en god dac i et stereoanlegg, legge til strømmetjenester til ditt anlegg, eller du kan bruke den rett i en effektforsterker som "hjerner" i et multiromoppsett! Mulighetene er mange, og du kan bruke den både analogt og digitalt med og uten volumkontroll.

Superenkelt oppsett!
Den nye Wiim Mini dukker automatisk opp i Wiim Home appen. Med hjelp av guiden i appen, kan du sette opp enheten på mindre enn 2 minutter!

Hi-Res audio støtte opp til 192 kHz/24 bit
Den støtter "bit-perfect", "gapless" 192kHz/24bit lydstrøm og har en høykvalitets DAC som leverer god analog lyd med 106db signal til støy forhold.

Alt innhold i en app
Wiim Mini støtter de aller fleste strømmetjenestene du skulle trenge. Den har Airplay2, Spotify Connect og Tidal Connect, samt de tjenestene man kan bruke igjennom Wiim Home appen: Spotify, TuneIn, Napster, Deezer, Qobuz, Amazon Music, Tidal, IHeartRadio, Vtuner. den fungerer også med Alexa

Multiromslyd
Å bygge ditt eget multiromssystem har sjeldent vært lettere! Du kan grupere flere Wiim Mini i appen, eller via Airplay2 med andre enheter. Og du kan da styre det hele med for eksempel Siri eller Alexa

WEB_Image_Wiim_Mini_Strømmespiller_med_DAC__setup@2x-260447288_plid_18285.jpg

EAN
195893478101

Relaterte varer

Naim Uniti Core
Naim Uniti Core

Naim Uniti Core

Naim ND5 XS 2 Media Player
Naim ND5 XS 2 Media Player

Naim ND5 XS 2 Media Player

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.