Naim NDX 2 Media Player

Varenr.
980010645
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Bestillingsvare
Pris
kr 89 990

Naim NDX 2 Media Player er på mange måter en lett nedskalert ND555 til en veldig mye gunstigere pris. 

Med samme fargedisplay som ND555 ligner NDX 2 mye på storebror, men her får du også en overdimensjonert innebygget linær PSU (ringkjernetrafo) til prisen. Den kan oppgraderes med eksterne power supply, XPS DR eller 555PS. Den slekter på ND555 med en rekke av de nye teknologiene Naim har utviklet, DR voltregulator DAC-kretsen, internt Faraday-cage på standby-krets og solid separasjon mellom delene. I tillegg nyter NDX 2 svært godt av den siste generasjons 40bit/16x oversamplingsalgoritmen man også finner i ND555. DR-kresten er aktiv enten man bruker den interne strømforsyningen eller en ekstern XPS DR eller 555PS DR som oppgradering. Kretskort er som vanlig i alle Naimapparater lekkert avkoblet fra chassisterminalene. Med sin enorme ytelse i prisklassen og de første testrapportene vi har lest på denne (Blant annet HiFi News), så er vi sikker på at NDX 2 blir ikonisk i sin prisklasse. Naim tar nok en gang streaming til et nytt nivå innenfor akseptabelt priset High-End Hi-Fi. NDX 2 regelrett spruter av musikk og vi har sjeldent hatt det så gøy som da vi satte denne i vårt demorack for første gang. Utrolig moro!

ndx_2_-_tech_product_shot_-_back_0_2_wide.jpg

Avansert teknikk og LVDS signalbehandling

Rutingen av det digitale signalet fra nettverkskortet i NDX 2 har tatt et stort sprang med bruk av differensiell signalbehandling med lav spenning (LVDS). Dette operer svært hurtig og presist. Med den lave interferensen og støyen dette gir på innkommende signal fra nettverket muliggjør man ren avspilling av opp til 32bit/384khz linær PCM. Det er også gjort signifikante forbedringer i måten klokken i DACen opererer på. Mer enn å lene seg på klokken til det innkommende signalet, bestemmer masterklokken i streameren også innkommende dataflyt. Med dette får man enda større kontroll på jitter i DAC-kretsen.

40bit floating og 16x oversampling - Siste generasjon SHARC DSP prossesering

Naim jobber konstant med å forbedre sin egen proprietære upsamplingsalgoritme som man i dag finner i alle streamingproduktene og DACene til Naim. Alle innkommende signal i NDX 2 videreforedles med 40bit (for ekte 24bit presisjon) og 16x oversampling (705/768khz klokkefrekvens). Dette er for å unngå at formater med lavere klokkefrekvenser «plager» det gode analoge filteret på enden av kretsen med voldsomme peaks fra Nyquistfrekvensen. Denne avanserte digitale upsamplingen sørger for at analogfilteret aldri går varmt og dermed oppfører seg klangmessig ustabilt over tid. I tillegg får man senket det digitale støygulvet betraktelig. Impulsresponsen og preringing/timing errors forbedres også kraftig og det er denne signabehandlingen som gjør at man virkelig har en prikk over i-en når det kommer til det lydkvaliteten på det analoge utgangssignalet.

Oppsummert:

- State of the art DSP.
- 5-tommers fargeskjerm med bevegelsessensor.
- LVDS (Low voltage differential signalling) signalprossesering for bedre presisjon og lavere støy.
- DR «discrete regulator» spenningsregulatorer rett i etterkant av DAC chip.
- Diskrete filterkretser
- RF Zigbee remote
- Innebygget strømforsyning, kan oppgraderes med XPS DR eller 555PS (S-XPS Burndy kreves da med 555PS)

Les mer her: https://www.naimaudio.com/product/ndx-2

Generelle detaljer på alle tre streamerne:

- ND800 helt ny plattform designet fra bunnen av klar for fremtiden
- TIDAL, Spotify Connect, Roon, Chromecast built-in, airPlay 2, UPnP, UPnP, iRadio (vTuner).
- 32/384khz over UPnP, DSD 128.
- 40bit floating 16x oversampling med siste generasjon SHARC DSP prosessor
- Maks. stabilitet; over 5 minutters buffer i CD-kvalitet.
- Bluetooth APTX HD.
- S/PDIF ut via ekte 75ohms BNC.
- Både 2,4 og 5 ghz wi-fi eller kablet nettverk.
- Online firmwareoppdateringer.
- Naims populære og meget gode app.
- IR kontroll fra app av mange RC5-kompatible forsterkere m.m.

Relaterte varer

Naim Uniti Core
Naim Uniti Core

Naim Uniti Core

iEast StreamAmp AM160
iEast StreamAmp AM160
-40%

iEast StreamAmp AM160

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.