Rega Io

Varenr.
980010093
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Estimert levering 1-2 dager
Pris
kr 6 490

Rega io er en god gammeldags "back to basic"-forsterker. Og det er det man vil ha, om man vil ha absolutt best lydkvalitet for minst mulig penger!

Når det kommer til valuta for pengene er Rega Io rett og slett uslåelig om det du er ute etter er best mulig lydkvalitet. Den er en vaskeekte "no frills" forsterker hvor hver eneste krone er lagt i ytelsen.

Kabinettet er enkelt, vellaget og uten spor av unødvendig utsmykning. Kvalitetsfølelsen er dog høy og man får inntrykk av at dette er en forsterker man kan ha, uten problemer, i veldig mange år.

Lydmessig er den utrolig musikalsk, ufarget og ujålete med en dynamikk og spilleglede som vil sette mange dyre konstruksjoner i skammekroken! Det kan også være verdt å nevne at udetelefonutgangen er eksepsjonelt bra da det er selve forsterkeren (2 x 30W) som brukes til å drive hodetelefonene. I så måte er den verdt hver eneste krone, og mer til, kun som en hodetelefonforsterker! 

Informasjon fra produsent:

Fantastisk ytelse, gunstig pris! Kompakt design uten kompromisser, io setter ny standard for lydkvalitet. Fjernkontroll, tilkobling for 3 lydkilder inkludert platespiller og utgang for hodetelefoner. Designet og håndlaget av Rega i England.

Riaa-trinn og forsterker-plattform er identisk som hva benyttes på testvinneren Brio. Med 2x30 watts utgangseffekt og kraftig strømforsyning formidles musikken med dynamikk og engasjement som er unikt i prisklassen.

Rega har lagt vekt på å bruke høykvalitets komponenter, som Sanken utgangstransistorer og Alps volumpotensiometer. Io har en påkostet hodetelefon-utgang som er designet til bruk sammen med toppkvalitets hodetelefoner.

Spesifikasjoner:

- 2 x 30 watt RMS i 8 ohm
- Kraftig strømforsyning med ringkjernetrafo
- Platespillerinngang for MM-pickup
- 2 stk linjeinnganger
- Hodetelefontilkobling
- Frekvens respons:
- Phono 15Hz - 40KHz (-3dB)
- Linje: 12Hz (-1dB) - 43KHz (-3dB)
- RIAA kurve: (100Hz to 10KHz) ± 0.4dB
- Kraftig og tung kabinettutførelse
- Fjernkontroll medfølger, alle fjernkontrollkretser er helt adskilte fra lydkretsene
- Utviklet og produsert i England

Dimensjoner: 180 x 29 x 6.8 cm (B x D x H)

EAN
5056186705616

Relaterte varer

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.