Luxman M-10X

Varenr.
980010827
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 229 995

Luxman M-10X er Luxmans nye flaggskip. En voksen effektforsterker med ekstrem byggekvalitet og massive kraftreserver.

Det spesielle med Luxmans forsterkere er at de lydmessig kombinerer silkemyk, superoppløst og varm gjengivelse med stålkontroll og dynamikk i referanseklasse. Støynivået og detaljeringen er så bra at man gjerne kan benytte de med supereffektive høyttalere som Tannoy Westminster eller Klipschorn og beholde magien man vanligvis kun finner i rørforsterkere. Samtidig leverer de strøm og krefter som driver selv tungdrevene høyttalere som mbl 101 E MKII med letthet.

Årsaken er en fanatisk fokus på detaljer i konstruksjonen og en avsky for snarveier. Et godt eksempel er de gjennomsiktige og gullforgylte kretskortene med avrundede signalbaner. Luxman mener at fargen som brukes i vanlige kretskort (stort sett grønn, blå eller rød) påvirker lyden negativt. Når kretskortene i M-10X etses gjøres dette derfor med en avtagbar mal, som så rives av før kortet belegges med gull, og på denne måten forsegles.

At det ikke er tatt noen snarveier ser man også på kraftleveransen. M-10X yter 2 x 150w i 8Ohm og hele 300w i 4Ohm (kontinuerlig). Disse opgiftene er ekstremt konservative og forsterkeren yter derfor ekstreme 2 x 1200w peak ved 1Ohm (!) hvor den også er helt stabil.

Om man skulle ønske enda mer krefter kan M-10X benyttes i mono-konfigurasjon,  hvor den kontinuerlig yter 600w i 8Ohm.

 

Relaterte varer

Audio Note P2 PP
Audio Note P2 PP

Audio Note P2 PP

Quad Artera Mono
Quad Artera Mono
Nyhet
Nyhet

Quad Artera Mono

mbl 9008A
mbl 9008A

mbl 9008A

MICHI M8 Mono
MICHI M8 Mono

MICHI M8 Mono

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.