Audio Note P2 PP

Varenr.
980010377
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 46 195

Audio Note P2 PP...dette er en helt spesiell forsterker. Jeg vil faktisk gå så langt som å si at om du først og fremst er ute etter god lyd er dette det aller beste produktet vi har i butikken!

Om du har en relativt lettdreven høyttaler lager Audio Note (UK) de beste produktene vi har hørt. Det er noe helt unikt ved egenskapen de har til å trollbinde og engasjere oss som lyttere. Her er det ingen kunstig imponatorfaktor eller billig gimmik; kun fantastiske musikkformidlere som gjør at du får lyst til å høre på musikk - mer enn noe annet merke vi kjenner til!

Audio Note har tre fabrikker, alle ligger i Europa og alle produktene deres produseres her. Det unike med Audio Note er at de ikke bare bygger alle produktene i lydkjeden; fra pickup til høyttaler, men også at de lager nesten alle komponentene selv. Strømforsyninger, kondensatorer, kabler, motstander og trafoer - alt produseres in house. Dette gir de frihet og kontroll over hvordan produktende deres lyder - i større grad enn noen annen hifi-produsent.

Photoroom_20240227_121249_wide.jpg

De aller fleste som hører et Audio Note-produkt forstår helt intuitivt hva det handler om. Lyden er naturlig, stor, avslappende og engasjerende. Det er trøkk, driv og fylde og produktene tryller frem engasjement fra selv kjipe og "dårlige" inspillinger. Audio Note har et helt enormt produktutvalg. Ingen av produktene er billige...og de mest påkostede er mer kostbare enn stort sett alt annet, men vi tør påstå at de gir usedvanlig god valuta for pengene!

Alle produktene deles inn i "levels" fra 0-6, hvor 0 er innstegsmodellene og 6 er state of the art. Kun "level 0" og "level 1" produkter selges på nett, alle andre modeller kan kun oppleves og kjøpes i butikk. Dette for å sikre at produktene gjennomgås og demonstreres slik de er tenkt å fungere.

Audio Note P2 PP er et "level 1"-produkt. Kort fortalt betyr det Push Pull - klasse A - konstruksjon og kobber internkabling.

Photoroom_20240227_113426.jpg

Lydmessig er P2 PP en av våre favorittforsterkere - uansett pris! Den har en enorm og ganske avhengighetsskapende fylde og driv som sammen med den holografiske og analoge spillestilen gjør P2 til en av de mest musikalske forsterkeren vi kjenner til. P2 PP er egentlig en stereo effektforsterker, men som med alle P-modellene til AN kan den også brukes som en integrert forsterker, da den har volumjustering, dog kun med èn inngang. Dette er også litt av årsaken til at den er et lydmessig så fantastisk god kjøp til prisen, om du bare har èn kilde, eller om du har en god forforsterker fra før.

Om du trenger flere innganger eller kanskje til og med et innebygget RIAA-trinn er støstermodellen til P2 PP; Audio Note SORO PP. Dette er eksakt samme forsterker, men med innebygget inngangsvelger og mulighet for platespillerinngang.

Relaterte varer

Rotel RB-1590
Rotel RB-1590

Rotel RB-1590

Rotel RB-1582 MKII
Rotel RB-1582 MKII

Rotel RB-1582 MKII

Luxman M-10X
Luxman M-10X

Luxman M-10X

Quad Artera Stereo
Quad Artera Stereo

Quad Artera Stereo

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.