-33%
980008614 maxresdefault_1.jpg

Technics SL-1200G DEMO

Varenr.
980008614
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 34 995
Før
kr 51 995
Rabatt
kr 17 000

Technics SL-1200G trenger egentlig ingen nærmere introduksjon. Dette er klassikeren - gjenoppstått i high-end-utgave!

Technics SL-1200G er en direktedrevet platespiller med ekstremt høy byggekvalitet - laget for å vare i flere mannsaldre. Her er det ikke noe fiksfakseri eller juggel, men en skikkelig platespiller gjennomsyret av en filosofi som setter kvalitet og pålitelighet i høysetet.

SL-1200G er en imponerende sammensmelting av teknisk presisjon og musikalsk nytelse. Hver del er nøye utformet for å gi deg en lydopplevelse som er så nær originalen som mulig. Det er den perfekte kombinasjonen av vitenskap og lidenskap, og resultatet er en platespiller som ikke bare leverer lyd – den gir deg en følelse av å være til stede i musikken.

Litt historie

I 1972 rystet Technics musikkverdenen med introduksjonen av den banebrytende SP-10 platespilleren. Denne innovative teknologien banet vei for en ny æra av lydgjengivelse og inspirerte musikkelskere over hele verden. Men det var i 1979 at en ny legende ble født - Technics SL-1200. Denne platespilleren, som senere ble kjent som "the 1200", ble selve symbolet på presisjon og pålitelighet innen hi-fi-verdenen.

Technics SL-1200 ble raskt den foretrukne platespilleren for DJ-er over hele kloden. Den solide konstruksjonen, det justerbare dreiemomentet og den imponerende hastighetsstabiliteten gjorde det til et essensielt verktøy for de som ønsket å skape sømløse overganger mellom låter og låteffekter. Den utrolige isoleringen fra ekstern vibrasjon ga DJ-er friheten til å skape magiske øyeblikk på dansegulvet uten bekymring for forstyrrelser.

I årenes løp utviklet Technics SL-1200 seg kontinuerlig, og i 2016 introduserte Technics den mest avanserte versjonen noensinne - SL-1200G. Denne nyskapende platespilleren kombinerte det beste fra fortiden med moderne teknologi og materialer. Dreiemomentet, hastighetskontrollen og isolasjonen ble ytterligere forbedret, og den justerbare tonearmen ble finjustert for å oppnå en enda mer nøyaktig lydgjengivelse.

Teknisk dyktighet og en dyp forståelse for musikkens essens er hjertet av Technics SL-1200G. Den har blitt en pålitelig følgesvenn for audiofile og DJ-er, og den har bevart sin ikoniske status som en platespiller som gir en autentisk, ren og dynamisk musikkopplevelse.

I dag, mer enn fire tiår etter sin opprinnelige lansering, fortsetter Technics SL-1200G å inspirere nye generasjoner av musikkelskere. Denne platespilleren er ikke bare et teknologisk mesterverk, det er en påminnelse om kraften i lyd og musikk, og en hyllest til den tidløse forbindelsen mellom teknologi og kunst.

EAN
5025232851522

Relaterte varer

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.