Rega Planar 6

Varenr.
980009006
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 14 995

Best i klassen

Rega Planar 6 med Ania-pickupen, er referansepunktet under 20-25.000 kr...Ferdig snakka.

Lyd og bilde 08.09.2017

 

 

 

Rega Planar 6 er en helt ny konstruksjon med referanser til RP10 og en lydkvalitet som er unik i prisklassen. Leveres med NEO strømforsyning.

45 års målrettet innsats har resultert i en spiller som setter ny standard i prisklassen! Nytt superlett kabinett, sofistikert motorstyring og Regas velrennomerte 330-arm er en uslåelig kombinasjon! Detaljrikdom, rytme og et særdeles lavt støynivå bidrar til en musikkopplevelse i High-End klassen! Planar 6 leveres i en elegant mattgrå finish.   

 

Superlett kabinett

Planar 6 har et nytt høytrykkslaminert kabinett med unik lav masse bestående av en kjerne med superlett polyolefin skummateriale. Som en ytterligere forsterkning benyttes doble aluminiums avstivningsbraketter mellom tonearm og lager. Resultatet er et eksepsjonelt lett og stivt plinth - med 70 % lavere vekt enn forgjengeren RP6. 

 

NEO strømforsyning

 

Spilleren leveres med ekstern strømforsyning som med avanserte DSP-kretser reduserer motorvibrasjoner og generer en nær perfekt sinuskurve for presisjons kontroll av hastigheten. Strømforsyningen er individuelt kalibrert og gir motoren perfekte betingelser, uavhengig av spenningsvariasjoner og støy på nettet. Finjustering og kalibrering av hastighet ved bruk stroboskop. 

 

Planar 6 er oppgradert med innertallerken i massiv aluminium, nytt patentert messinglager og ny motor med presisjonsdreid metall-pulley. Upgrade hvit drivrem er inkludert. Spilleren har en unik tolags laminat glasstallerken som med tyngdepunktet i ytterkant og minst mulig masse inn mot senterspindel bidrar til svært presis gangstabilitet.  

 

RB330 arm
Håndlaget arm med presisjonslager gir mindre friksjon og en mer nøyaktig rilleavlesning. RB330 leveres med lavkapasitans kabel inkludert høykvalitets Neutrik RCA-kontakter. Justering av antiskating og stifttrykk er redesignet og forbedret. Platespilleren er utviklet og produsert i England. Mye av produksjonen foregår for hånd og sikrer en ekstra god kvalitet og konstruksjonsnøyaktighet.

 

• Inkludert Ania MC-pickup
• RB330 arm, helstøpt armrør og optimal massefordeling
• Lett og stivt kabinett med en kjerne av polyolefin skummateriale
• Dobbel avstivningsbrakett mellom arm og lager
• Ny motor, aluminiums motor-pulley
• Innertallerken i metall
• Tolags laminat glasstallerken
• Upgrade hvit drivrem inkludert
• Sotet støvdeksel
• Føtter; gummi/aluminium
• Finjustering og kalibrering av hastighet
• Rega NEO strømforsyning

 

Strømforsyningen er individuelt kalibrert til motor for eliminering av motorvibrasjoner. 

Relaterte varer

Technics SL-1500C
Technics SL-1500C

Technics SL-1500C

Technics SL-1000R
Technics SL-1000R

Technics SL-1000R

Luxman PD-151 Mk II
Luxman PD-151 Mk II

Luxman PD-151 Mk II

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.