Devialet Phantom II 98 dB

Varenr.
980010416
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 16 490

Devialet Phantom II 98 dB er den kraftigste utgaven av Phantom II, arvtageren til Devialet Phantom Reactor 900. En helt fantastisk liten høyttaler som spiller utrolig stort og fyldig.

Skjermbilde 2021-02-02 13.57.png


Devialet Phantom II 98dB er lillebroren til den revolusjonerende Devialet Phantom I. Mens Phantom I er kompakt er Phantom II nesten umulig liten, spesielt dersom du tar det formidable lydtrykket i betraktning. Som navnet tilsier kan Phantom II 98 dB levere et kontinuerlig lydtrykk på hele 98dB. Ikke bare det, men de spiller også oppsiktsvekkende dypt, faktisk ned til 18Hz, noe som er dypere enn de aller fleste store gulvstående høyttalere.

PA515_Devialet_Phantom_Reactor_B_10.jpg

Stereo fra én eller to Phantoms

Selv én Phantom II lyder utrolig imponerende og du får det fulle og hele lydbildet selv med kun en enhet. Når det er sagt så er det ikke til å legge skjul på at to Phantoms er enda råere. Du får ekte stereoperspektiv, høyere lydtrykk og en jevnere fordeling av lyden i lytterommet.

Med nye Devialet Phantom II kan man sette opp et stereosystem bestående av to stk Phantom II uten at man trenger noe mer. Tidligere måtte man ha en Devialet Dialog (en koblingsboks fra Devialet) for å sette opp et stereosystem, men dette er ikke lenger nødvendig. For å sette opp et stereosystem trenger du kun å plugge to Phantom II til strømkontakten i veggen og velge stereokonfigurasjon i Devialet sin app. De to Phantom-ene vil da snakke sammen automatisk, enten via strømnettet (PLC) eller via WiFi, uten at du trenger å trekke noen ekstra kabler.

Dersom du ønsker et lydanlegg som er lekkert og kompakt er det ingenting vi heller vil anbefale enn to stk Devialet Phantom - enten du bruker de kun som et høykvalitets stereoanlegg eller et heftig hjemmekinoanlegg i to kanaler!

PA515_Devialet_Phantom_Reactor_B_8.jpg

Den unike konstruksjonen til Devialet Phantom gjør at den kan monteres enten på vegg, på stativ eller settes rett på en skjenk eller i en bokhylle. Høyttaleren overfører ingen vibrasjoner til underlaget noe som gjør den ekstremt plasseringsvennlig. Lyden overføres effektivt til rommet og den vil i mindre grad forplante seg i gulv og vegger. Du unngår derfor brorparten av resonansene som i en vanlig høyttaler ville ødelagt både lydbildet og forholdet til naboen.

PA511_Devialet_Phantom_Reactor_W_7_1.jpg

Spesifikasjoner:

Diskant-/mellomtonedriver 1 x aluminium Full-Range driver
Bassdrivere 2 x aluminium bass drivers
Størrelse (b x h x d) 157mm x 168mm x 219mm
Vekt 4,3kg
Maksimalt lydtrykk (én stk) 98dB SPL/1m
Forsterker 400 Watt RMS
Frekvensrespons 18Hz - 21kHz (@-6dB)
Tilkoblingsmuligheter Airplay 2, Spotify Connect, bluetooth, ROON Ready, UPnP, toslink optisk/analog mini-jack
   
Dette ligger i esken:  
   
1 x Phantom II speaker  
1 x Power Cable  
1 x Quickstart guide  


PA515_Devialet_Phantom_Reactor_B_11.jpgNyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.