Devialet Phantom II 98 dB Opéra de Paris

Varenr.
980010417
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 20 490

Devialet Phantom II 98 dB Opera de Paris er den mest påkostede av den "lille" versjonen av Devialet Phantom. Et lite smykke av en høyttaler som garantert spiller større enn du tror!

Devialet Phantom II 98 dB Opera de Paris er på alle målbare kriterier lik Phantom II 98 dB; en ufattelig imponerende og nesten umulig kompakt aktiv og trådløs høyttaler som spiller både dypere, høyere og bedre enn man har noen forutsetning for å tro. Den er dog en del dyrere, så hva er det man egentlig betaler for?
Noen vil sikkert si at eksklusiviteten er verdt merkostnaden. Den mest sjeldne utgaven av Phantom er utvilsomt enda litt gjevere å ha i stua enn den allerede glimrende "standardutgaven". På SteReoFil er vi dog ikke så opptatt av eksklusivitet. Det vi setter pris på er håndverk og det er det masse av i Opera de Paris. Hver enkelt høyttaler er er gullbelagt med bladgull av verdens antagelig aller beste forgyllere; mesterforgyllerene ved Ateliers Gohard.

Hvert enkelt blad med gull legges på for hånd på samme måte som det på gjort i selve operaen, det må gjøres perfekt på første forsøk og det kan ikke skjules om det blir gjort feil. Hver enkelt høyttaler tar derfor flere timer å fullføre av en spesialisert håndverker og det synes vi det er verdt å betale litt for når den i tillegg ser så fantastisk ut som den gjør!

Skjermbilde 2021-02-02 13.57.png

GG874_Devialet_Phantom_Reactor_Opera_6_1.jpg

Stereo fra én eller to Phantoms

Selv én Phantom II lyder utrolig imponerende og du får det fulle og hele lydbildet selv med kun en enhet. Når det er sagt så er det ikke til å legge skjul på at to Phantoms er enda råere. Du får ekte stereoperspektiv, høyere lydtrykk og en jevnere fordeling av lyden i lytterommet.

Med nye Devialet Phantom II kan man sette opp et stereosystem bestående av to stk Phantom II uten at man trenger noe mer. Tidligere måtte man ha en Devialet Dialog (en koblingsboks fra Devialet) for å sette opp et stereosystem, men dette er ikke lenger nødvendig. For å sette opp et stereosystem trenger du kun å plugge to Phantom II til strømkontakten i veggen og velge stereokonfigurasjon i Devialet sin app. De to Phantom-ene vil da snakke sammen automatisk, enten via strømnettet (PLC) eller via WiFi, uten at du trenger å trekke noen ekstra kabler.

remote.png

Nye Devialet Phantom Remote v2 kan kjøpes som tilleggsutstyr. Fjernkontrollen er en sann glede å bruke, er oppladbar, tar utrolig liten plass på stuebordet.

Spesifikasjoner:

Diskant-/mellomtonedriver 1 x aluminium Full-Range driver
Bassdrivere 2 x aluminium bass drivers
Størrelse (b x h x d) 157mm x 168mm x 219mm
Vekt 4,3kg
Maksimalt lydtrykk (én stk) 98dB SPL/1m
Forsterker 400 Watt RMS
Frekvensrespons 18Hz - 21kHz (@-6dB)
Tilkoblingsmuligheter Airplay 2, Spotify Connect, bluetooth, ROON Ready, UPnP, toslink optisk/analog mini-jack
   
Dette ligger i esken:  
   
1 x Phantom II speaker  
1 x Power Cable  
1 x Quickstart guide  

 

EAN
3663424010412

Relaterte varer

Devialet Mania Cocoon
Devialet Mania Cocoon

Devialet Mania Cocoon

Sonus Faber Omnia
Sonus Faber Omnia

Sonus Faber Omnia

Devialet Mania
Devialet Mania

Devialet Mania

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.