Devialet Phantom I 108 dB Opéra de Paris

Varenr.
980010413
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Innkommende
Pris
kr 43 490

Devialet Phantom I 108 dB Opéra de Paris er en spesialutgave av Devialet Phantom I 108 dB laget i samarbeid med Opera de Paris. Begrenset produksjon, forfinet med ekte bladgull.

Devialet Phantom I 108 dB Opera de Paris er på alle målbare kriterier lik Phantom I 108 dB; en ufattelig imponerende og nesten umulig kompakt aktiv og trådløs høyttaler som spiller både dypere, høyere og bedre enn man har noen forutsetning for å tro. Den er dog en del dyrere, så hva er det man egentlig betaler for?

Noen vil sikkert si at eksklusiviteten er verdt merkostnaden. Den mest sjeldne utgaven av Phantom er utvilsomt enda litt gjevere å ha i stua enn den allerede glimrende "standardutgaven". På SteReoFil er vi dog ikke så opptatt av eksklusivitet. Det vi setter pris på er håndverk og det er det masse av i Opera de Paris. Hver enkelt høyttaler er er gullbelagt med bladgull av verdens antagelig aller beste forgyllere; mesterforgyllerene ved Ateliers Gohard.

PALAST-2020_12_03-53342_1.jpg

Hvert enkelt blad med gull legges på for hånd på samme måte som det på gjort i selve operaen, det må gjøres perfekt på første forsøk og det kan ikke skjules om det blir gjort feil. Hver enkelt høyttaler tar derfor flere timer å fullføre av en spesialisert håndverker og det synes vi det er verdt å betale litt for når den i tillegg ser så fantastisk ut som den gjør!

Skjermbilde 2021-02-02 13.57.png

Nye Phantom I 108 dB Opera de Paris er arvtageren til Phantom Opera de Paris. Nytt på den nye modellen er først og fremst utførelsen som nå er matt hvit mens den tidligere var høyglans. I tillegg er Devialet sin Phantom Remote v2 fjernkontroll nå inkludert i pakken. 

Sammenlignet med Devialet Phantom I 103 dB har Phantom I 108 dB Opera de Paris kraftigere forsterker, den går noe dypere i bassen, og har en vesentlig oppgradert diskant laget av titan. Uansett hvilken Phantom man velger får man et helt fantastisk produkt som spiller oppsiktsvekkende godt. Phantom I har rett og slett ytelsen til en stor gulvstående høyttaler både når det kommer til kvalitet, lydtrykk og bassgjengivelse fra et nesten umulig kompakt kabinett.

201110_DEVIALET_PHANTOM_I_OPERA.jpg

Stereo fra én eller to Phantoms

Selv én Phantom I lyder utrolig imponerende og du får det fulle og hele lydbildet selv med kun en enhet. Når det er sagt så er det ikke til å legge skjul på at to Phantoms er enda råere. Du får ekte stereoperspektiv, høyere lydtrykk og en jevnere fordeling av lyden i lytterommet.

Med nye Devialet Phantom I kan man sette opp et stereosystem bestående av to stk Phantom I uten at man trenger noe mer. Tidligere måtte man ha en Devialet Dialog (en koblingsboks fra Devialet) for å sette opp et stereosystem, men dette er ikke lenger nødvendig. For å sette opp et stereosystem trenger du kun å plugge to Phantom I til strømkontakten i veggen og velge stereokonfigurasjon i Devialet sin app. De to Phantom-ene vil da snakke sammen automatisk, enten via strømnettet (PLC) eller via WiFi, uten at du trenger å trekke noen ekstra kabler.

remote.png

Nye Devialet Phantom Remote v2 medfølger i esken sammen med Devialet Phantom I. Fjernkontrollen er en sann glede å bruke, er oppladbar, tar utrolig liten plass og er fargematchet til din Phantom.

Spesifikasjoner:

Diskantelement 1 x grade 1 titanium tweeter
Mellomtonedriver 1 x aluminium mid driver
Bassdrivere 2 x aluminium bass drivers
Størrelse (b x h x d) 252mm x 252mm x 342mm
Vekt 11,4kg
Maksimalt lydtrykk (én stk) 108dB SPL/1m
Forsterker 1100 Watt RMS
Frekvensrespons 14Hz - 27kHz (@-6dB)
Tilkoblingsmuligheter Airplay 2, Spotify Connect, bluetooth, ROON Ready, UPnP, toslink optisk
   
Dette ligger i esken:  
   
Phantom I speaker  
Devialet Phantom Remote v2  
Power Cable  
Documentation  

 

EAN
3663424013437

Relaterte varer

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.