Devialet Phantom I 103 dB

Varenr.
980010414
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 24 990

Devialet Phantom I 103 dB er Devialet sin nest kraftigste Phantom. En grensesprengende trådløs høyttaler som leverer enorm lyd fra evn veldig kompakt høyttaler!

Nye Phantom I 103 dB er arvtageren til Phantom Premiere. Nytt på den nye modellen er først og fremst utførelsen, samt at Phantom I har Devialet sin Phantom Remote v2 fjernkontroll inkludert i pakken. Mens man tidligere kun fikk Phantom Premiere i blank hvit utførelse leveres den nå i følgende to finisher:

1) Light Chrome - matt hvit-premium finish med chrome sidepaneler.
2) Matte Black - matt sort premium-finish med matt sorte sidepaneler.

Uansett hvilken utførelse man velger får man et helt fantastisk produkt som spiller oppsiktsvekkende godt. Phantom I har rett og slett ytelsen til en stor gulvstående høyttaler både når det kommer til kvalitet, lydtrykk og bassgjengivelse fra et nesten umulig kompakt kabinett.

Skjermbilde 2021-02-02 13.57.png

201110_DEVIALET_PHANTOM_I_LIGHT_CHROME.jpg

Stereo fra én eller to Phantoms

Selv én Phantom I lyder utrolig imponerende og du får det fulle og hele lydbildet selv med kun en enhet. Når det er sagt så er det ikke til å legge skjul på at to Phantoms er enda råere. Du får ekte stereoperspektiv, høyere lydtrykk og en jevnere fordeling av lyden i lytterommet.

Med nye Devialet Phantom I kan man sette opp et stereosystem bestående av to stk Phantom I uten at man trenger noe mer. Tidligere måtte man ha en Devialet Dialog (en koblingsboks fra Devialet) for å sette opp et stereosystem, men dette er ikke lenger nødvendig. For å sette opp et stereosystem trenger du kun å plugge to Phantom I til strømkontakten i veggen og velge stereokonfigurasjon i Devialet sin app. De to Phantom-ene vil da snakke sammen automatisk, enten via strømnettet (PLC) eller via WiFi, uten at du trenger å trekke noen ekstra kabler.

remote.png

Nye Devialet Phantom Remote v2 medfølger i esken sammen med Devialet Phantom I. Fjernkontrollen er en sann glede å bruke, er oppladbar, tar utrolig liten plass og er fargematchet til din Phantom.

Spesifikasjoner:

Diskantelement 1 x aluminium tweeter
Mellomtonedriver 1 x aluminium mid driver
Bassdrivere 2 x aluminium bass drivers
Størrelse (b x h x d) 252mm x 252mm x 342mm
Vekt 11,4kg
Maksimalt lydtrykk (én stk) 103dB SPL/1m
Forsterker 500 Watt RMS
Frekvensrespons 16Hz - 25kHz (@-6dB)
Tilkoblingsmuligheter Airplay 2, Spotify Connect, bluetooth, ROON Ready, UPnP, toslink optisk
   
Dette ligger i esken:  
   
Phantom I speaker  
Devialet Phantom Remote v2  
Power Cable  
Documentation  
   
   

 Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.