SVS SB16-Ultra Aktiv Subwoofer

Varenr.
980009692
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 37 990
SVS SB16-Ultra er av de beste subwooferene i verden. Med et 16" basselement, 8" svingspole, vekt på 55kg, forsterker på 1500W RMS (5000 watt maks effekt) samt DSP og kontroll via app for smarttelefoner er dette SVS-sin beste lukkede subwoofer!

SB16-Ultra har et massivt 16" element med en kraftig 8" spole og en klasse D-forsterker på utrolige 1500 watt RMS og 5000 watt maks effekt. Alt styres via en app for smarttelefon og nettbrett som lar deg stille inn subwooferens parametere etter egne preferanser.

 

Dette er den ultimate subwooferen i lukket kabinett!

 

Overkonstruert til det ekstreme

 

Ved utformingen av den største og beste driveren som noen gang er brukt i en SVS-subwoofer, var det viktig å kunne overgå de høye standardene for kontroll og nøyaktighet som man finner i alle andre subwoofere fra SVS. Dette gjør at SB16-Ultra kan håndtere de enorme kreftene et 16" element med en 8" magnetspole produserer. Utviklingen av SB16-ultra har resultert i en subwoofer med ekstremt lav forvrengning og som spiller med full kontroll, noe som gjør at den spiller kraftfullt selv det laveste frekvensområde. Større elementer er naturlig nok vanskeligere å kontrollere, men den robuste spolekonstruksjonen i 16-Ultra sikrer nøyaktig frekvensrespons og en utrolig dynamikk.

 

Den lette og stive 16" store driveren består av en glassfiber/harpiks/kompositt-blanding som gir optimal stivhet for forflytning av luft og sonisk energi uten å forvrenge eller miste kontrollen.

 

 

Justeres til perfeksjon fra sofaen - via app

 

Med SVS-appen for Apple® og Android®, kan du oppleve det fulle potensialet til en av verdens beste subwoofere. Appen kobles opp med Bluetooth og kan kontrollere alle DSP-funksjoner og lagrer dine egendefinerte forhåndsinnstillinger for film, musikk og spill. Dette gir deg mulighet til å finjustere bass fra din foretrukne lytteposisjon.

 

3-bånds parametrisk EQ-kontroll gir deg nøyaktige justeringer av frekvenskurven. Brukerne kan forbedre ytelsen ved å eliminere uønskede topper og romling, samt kunne løse andre utfordringer man skulle ha med rommet.

 

2-veis kommunikasjon mellom smarttelefon og subwoofer viser innstillinger i sanntid både i app og på subwoofer. Du har også full kontroll via IR-fjernkontrollen og displayet i front.

 

 

Spesifikasjoner:

 

 

 

Vekt 55 kg

Dimensjoner (HxBxD) 51 × 49.5 × 50.8 cm

 

- Frontmontert 16" element

- Frekvensrespons: 16-460 Hz ±3dB

- 8" diameter "high-power" spole

- Sledge STA-1500D DSP forsterker

- 1.500 watt RMS kontinuerlig (5000+watt peak power)

- Effektivt drevet klasse D topologi

- Høyoppløst 50Mhz Analog Devices Audio DSP med dobbel presisjon 56bit filtrering er det den mest avanserte subwooferprosessoren tilgjengelig for perfekt lydgjengivelse

- Aktiv PFC (Power Factor Correction) sikrer den reneste 1500W-utgangen uavhengig av strømforsyningen til hjemmet ditt

- XLR og RCA stereo inngang / utgang og LFE

- Banebrytende subwooferkontroll og bassregulering i en app for Apple og Android

 

Farge Sort Eik, Sort Høyglans

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.