SVS PB16-Ultra Aktiv Subwoofer

Varenr.
980009694
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 44 990
SVS PB16-Ultra er selve definisjonen av "tung bass" med sine utrolige 79kg. Dette er SVS sin aller råeste portede subwoofer!

PB16-Ultra har et massivt 16" element med en kraftig 8" spole, en SVS klasse D-forsterker på 1500 watt RMS og 5000 watt maks effekt. Tre stk 3,5" bassporter er plassert i front og kan benyttes med ønsket antall åpne. Alt styres via en app for smarttelefon og nettbrett og lar deg stille parameterne på subwooferen etter egne preferanser.

 

 

Den ultimate portede subwooferen!

 

Ved utformingen av den største og beste driveren som noen gang er brukt i en SVS-subwoofer, var det viktig å kunne overgå de høye standardene for kontroll og nøyaktighet som man finner i alle andre subwoofere fra SVS. Dette gjør at SB16-Ultra kan håndtere de enorme kreftene et 16" element med en 8" magnetspole produserer. Utviklingen av SB16-ultra har resultert i en subwoofer med ekstremt lav forvrengning og som spiller med full kontroll, noe som gjør at den spiller kraftfullt selv det laveste frekvensområde. Større elementer er naturlig nok vanskeligere å kontrollere, men den robuste spolekonstruksjonen i 16-Ultra sikrer nøyaktig frekvensrespons og en utrolig dynamikk.

 

Den lette og stive 16" elementet består av en glassfiber/harpiks/kompositt-blanding som gir optimal stivhet for forflytning av luft og sonisk energi uten å forvrenge eller miste kontrollen.

 

 

Justeres til perfeksjon fra sofaen - via app

 

Med SVS-appen for Apple® og Android®, kan du oppleve det fulle potensialet til en av verdens beste subwoofere. Appen kobles opp med Bluetooth og kan kontrollere alle DSP-funksjoner og lagrer dine egendefinerte forhåndsinnstillinger for film, musikk og spill. Dette gir deg mulighet til å finjustere bass fra din foretrukne lytteposisjon.

 

3-bånds parametrisk EQ-kontroll gir deg nøyaktige justeringer av frekvenskurven. Brukerne kan forbedre ytelsen ved å eliminere uønskede topper og romling, samt kunne løse andre utfordringer man skulle ha med rommet.

 

2-veis kommunikasjon mellom smarttelefon og subwoofer viser innstillinger i sanntid både i app og på subwoofer. Du har også full kontroll via IR-fjernkontrollen og displayet i front.

 

 

Spesifikasjoner:

 

Vekt 79 kg

Dimensjoner (HxBxD) 71.9 × 55.1 × 63.5 cm

 

- Frontmontert 16" element

- 3 x frontmonterte "high-flow" bassporter

- 8" diameter "high-power" spole

- SVS Sledge STA-1500D DSP forsterker

- 1.500 watt RMS kontinuerlig (5000+watt peak power)

- Effektivt drevet klasse D topologi

- Høyoppløst 50Mhz Analog Devices Audio DSP med dobbel presisjon 56bit filtrering er det den mest avanserte subwooferprosessoren tilgjengelig for perfekt lydgjengivelse

- Aktiv PFC (Power Factor Correction) sikrer den reneste 1500W-utgangen uavhengig av strømforsyningen til hjemmet ditt

- XLR og RCA stereo inngang / utgang med tolerant inngangsspenning for forbruker- og profesjonelle lydkilder

- Banebrytende subwooferkontroll og bassregulering i en app for Apple og Android

- Frekvensgang 15-280 Hz +/- 3 dB (standard mode – alle porter åpne) 13-280 Hz +/- 3 dB (extended mode – 2 porter åpne) 14-360 Hz +/- 3 dB (sealed mode – alle porter lukket)

 

Farge Sort Eik, Sort Høyglans

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.