SVS PC-4000 Piano Sort

Varenr.
980009675
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 34 990
SVS PC-4000 er den største av SVS sine legendariske sylinder-subwoofere. Den leverer et massivt, men ekstremt kontrollert lydtrykk samtidig som den er utrolig plasseringsvennlig og tar lite plass.

Den ikoniske PC-4000 leverer et massivt trykk, men tar allikevel ikke stor plass. Det sylinderformede designet huser et 13,5? element og en forsterker på 1200 watt RMS og 4000 watt maks effekt. Alle funksjoner kan styres med en app for smarttelefoner.

 

 

PC-4000 er den mest sofistikerte sylinder-subwooferen SVS noensinne har utviklet. En uanstrengt, kraftig forsterker og element kombinert med avansert DSP-teknologi gir brukeren kontroll og ytelse som strekker seg langt utenfor prisklassen. PC-4000 leveres også med SoundPath dempeføtter for renere og strammere bass.

 

 

Forsterkeren leverer 1200 watt RMS og 4000 maks effekt. Den fullt diskret MOSFET-forstekeren kan levere store mengder strøm og bidrar til ekstremt god kontroll på elementet.

 

 

Avansert DPS fra Analog Devices gir subwooferen høyeste presisjon via en nøyaktig romkorreksjon.

 

 

Aktiv PFC (Power Factor Correction) eliminerer uønsket støy fra strømnettet. STA-500D forsterkeren har spesifikasjoner og funksjoner som normalt finnes i subwoofere som koster to eller tre ganger så mye. En sofistikert DSP inkluderer en rekke justeringer for filtre, volum og fasekontroll.

 

 

Med SVS-appen for Apple® og Android®, kan du oppleve det fulle potensialet til en av verdens beste subwoofere. Appen kobles opp med Bluetooth og kan kontrollere alle DSP-funksjoner og lagrer dine egendefinerte forhåndsinnstillinger for film, musikk og spill. Dette gir deg mulighet til å finjustere bass fra din foretrukne lytteposisjon.

 

 

3-bånds parametrisk EQ-kontroll gir deg nøyaktige justeringer av frekvenskurven. Brukerne kan forbedre ytelsen ved å eliminere uønskede topper og romling, samt kunne løse andre utfordringer man skulle ha med rommet. 2-veis kommunikasjon mellom smarttelefon og subwoofer viser innstillinger i sanntid både i app og på subwoofer.
EAN
856677007466

Relaterte varer

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.