Sonus Faber Gravis VI

Varenr.
980009382
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 74 990
Sonus Faber Gravis VI er Sonus Fabers beste, tøffeste og mest presise subwoofer. 2 x 12" spesialutviklede ParaNanoCarbon-elementer i kombinasjon med kraftig DSP-funksjonalitet og en vaskeekte 1800W klasse A/B-forsterker (!) leverer dypbass ned til 18 Hz.

Gravis - subwoofere fra Sonus Faber
Sonus Faber første subwoofer, Gravis FB100, ble lansert tilbake i 1986 og senere etterfulgt av Cremona Subwoofer M. Gravis er høykvalitets subwoofere som viderefører Sonus Fabers stolte tradisjon med nyskapende teknologi, svært høy ytelse og italiensk håndverk.

 

Gravis VI er utviklet for å kunne benyttes med Sonus Fabers toppmodeller i Reference, Homage Tradition og Olympica-serien.  Alle modellene kjennetegnes med en kontrollert og presis bassrepsons som gir optimal integrering til både stereo og hjemmekino systemer.

 

Gravis VI benytter spesialutviklede 12” bassenheter med trelags ParaNanoCarbon laminat membraner som gir enorm styrke og stivhet kombinert med svært lav vekt. Elementet har stor slaglengde som sammen med doble spoler gir en imponerende presis bassrespons som sikrer sømløs integrasjon til både stereo og hjemmekino. Kraftig 1800 watts klasse A-B forsterkere gir enorme kraftreserver og en imponerende dynamikk .

 

DSP og app-styring
Sonus Faber har utviklet avanserte DSP-kretser på inngangstrinnet som gir en tilnærmet linear frekvensgang ned til 20 Hz. Oppsett og kalibrering med egen app, som gir enkel optimalisering og tilpasning - tilpasset rommet og egne preferanser.  App kontroll;  nivå, justering av delefrekvens, fase, EQ, presets, etc.

 

Subwooferen har både høynivå (høyttaler) inngang og linje stereo både balansert (XLR) og RCA med separate volumjusteringer for hver av inngangene. I stereo-oppsett anbefales høynivå som sikrer optimal lydmessig integrasjon med hovedhøyttalerne.

 

Gravis VI
• 2 stk 32 cm (12") laminat bassenheter
• Doble spoler , 4 + 4 ohm
• Forsterker: 1800 watt, klasse A-B
• Frekvensrespons: 18 Hz (-6 dB)
• Innganger:
- 2 x linje, RCA
- 2 x linje, XLR
- Hi-Level
- Ethernet, app styring
• Strømforbruk: 0,5 watt (stand-by), 1800 watt peak
• Dimensjoner: 61,6  x 44,9 x 58,5 cm (høyde, bredde, dybde)
• Vekt: 52 kg

Relaterte varer

IsoAcoustics Aperta Sub
IsoAcoustics Aperta Sub

IsoAcoustics Aperta Sub

SVS PC-2000 PRO Aktiv Subwoofer
SVS PC-2000 PRO Aktiv Subwoofer

SVS PC-2000 PRO Aktiv Subwoofer

SVS PB-3000 Sort Ask
SVS PB-3000 Sort Ask

SVS PB-3000 Sort Ask

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.