SVS 3000 Micro Aktiv Subwoofer

Varenr.
980010464
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 12 990

SVS 3000 Micro er den mest kompakte subwooferen fra SVS. På tross av at den er nesten "umulig" liten gir den deg, med sine doble 8" basselementer imponerende dypbass som både er presis og slagkraftig!

SVS 3000 Micro måler kun (HxBXD) 27,8 x 29,7 x 27,1 cm, men gir deg på tross av det ekte dypbass, ned til 23Hz! Du kan koble subwooferen til forsterkeren din med kabel, eller du kan kjøpe den trådløse adapteren Soundpath Wireless, og "gjemme den bort" nær sagt hvor som helst. Med 2 stk 8" basser får du små elementer som spiller raskt og presist, men med nok overflate til at den makter å gi fyldig lyd med imponerende lydtrykk. Samtidig kansellerer elementene hverandres vibrasjoner, på den måten overføres nær sagt all energi ut i rommet som lyd, ikke til subwooferen og gulvet som vibrasjoner. Hvorfor to elementer et bedre enn ett
SVS 3000 Micro er utstyrt med 2 stk 8" basselementer som er montert i det lukkede kabinettet på motsatt side av hverandre. Begge elementene er aktive, og ved at elementenes bevegelse speiler hverandre, vil den mekaniske energien som overføres til kabinettet effektivt kanselleres. Dette demper kabinettets resonanser, samtidig som det overfører mest mulig at energien ut i rommet som lydbølger. 

De to 8" aktive basselementene har til sammen nok overflate til at de kan levere samme ytelse som større subwoofere med bare ett element. Med to aktive elementer får du strammere og mer presis bass enn fra subwoofere med en passiv bassradiator.

Overdimensjonerte magneter
De overdimensjonerte ferrittmagnetene som sitter i elementene til SVS 3000 Micro genererer et kraftig magnetfelt, som evner å levere store mengder strøm i kombinasjon med den kraftige Sledge STA-800D2 forsterkeren. Magnetsystemet er ventilert for å gi spolen godt med kjøling, og lede bort varmen.

WEB_Image_SVS_3000_Micro_subwoofer_2_x_8__3000_micro_wg_lifestyle-4520048797_plid_161436.jpg

Sledge STA-800D2 forsterker
Kort fortalt; desto mindre en subwoofer er deste mer krefter trenger man for å gjengi dypbass ved høye lydtrykk. SVS 3000 Micro løser utfordringen ved å bruke den kraftige STA-800D2 forsterkeren. Med 800 watt RMS og 2500 watt peak effekt, har forsterkeren stålkontroll og maksimerer potensialet som bor i elementene. Den innovative konstruksjonen kombinerer effektiviteten fra en Klasse D forsterker med et fullt diskret MOSFET utgangstrinn, som evner å håndtere store mengder strøm.

  • Fullt diskrete MOSFET utganger, kombinert med effektiviteten fra en Klasse D forsterker evner å levere store mengder strøm
  • Optimaliserte frekvensrespons kurver for det lukkede kabinettet lar SVS 3000 Micro levere slagkraftig bass som setter rommet i bevegelse
  • Sofistikert 50 MHz Analog Devices Audio DSP lar deg tilpasse lyden til rommet og dine preferanser

Alt kan styres via SVS sin glimrende app
Med SVS 3000 Micro trenger du ikke å løpe frem og tilbake for å gjøre innstillinger på subwooferen. Du kan kontrollere alt fra sofaen, med SVS 3000 Micro sin app. Appen kommuniserer med subwooferen via Bluetooth, og lar deg justere delefrekvens, en tre-bånds parametrisk EQ, polaritet, rom forsterkning m.m.

  • Kontroller subwooferen med appen via Bluetooth, selv om den er ute av syne
  • Lagre forhåndsinnstillinger, slik at du enkelt kan velge innstillinger som passer til behovet, musikk, film og custom
  • 3-bånds parametrisk EQ lar deg tilpasse frekvensresponsen til rommet, og lar deg heve eller dempe de frekvensene som blir forsterket eller dempet av rommets akustikk

SVS 1000 Pro app.jpg
Eksepsjonell bygekvalitet
SVS 3000 Micro sitt kompakte kabinettet er akustisk dødt og benytter interne avstivinger som demper kabinettets resonanser. Sideplatene har en ekstra tykk MDF-baffel som gir elementene best mulig fundament til å sette luften i bevegelse, uten at energien blir absorbert av kabinettet.

  • Akustisk absorbsjon demper farging av lyden fra kabinettet, selv ved dype frekvenser på høyt volum
  • Perforert metallgrill beskytter elementet uten å redusere lydkvaliteten eller resonnere
  • Interne avstivinger reduserer kabinettets resonanser
  • Iso-elastomer føtter gir god kontakt mot underlaget og lar subwooferen stå stabilt på plass

2 SVS 3000 Micro tar liten plass.jpg
Spesifikasjoner

Frequency Response 23Hz to 240Hz +/-3dB
Type Dual opposing 8-inch drivers
Amplifier Sledge STA-800D, 800-watt RMS, 2,500-watt peak, fully discrete MOSFET output
Dimensions (including grilles) H:278mm x W:297mm x D:271mm
Weight 10.2kg

 

Relaterte varer

Polk HTS 10
Polk HTS 10

Polk HTS 10

SVS PC-4000 Piano Sort
SVS PC-4000 Piano Sort

SVS PC-4000 Piano Sort

IsoAcoustic Aperta Sub XL
IsoAcoustic Aperta Sub XL

IsoAcoustic Aperta Sub XL

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.