Sonus Faber Gravis V

Varenr.
980009381
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 49 990
Sonus Faber Gravis V kan brukes med hvilken som helst høyttaler, men er utviklet spesiellt for å kunne matche Sonus Fabers toppmodeller i Reference, Homage Tradition og Olympica-serien. Unike DSP kretser og app-styring.

Gravis - subwoofere fra Sonus Faber
Sonus Faber første subwoofer, Gravis FB100, ble lansert tilbake i 1986 og senere etterfulgt av Cremona Subwoofer M. Gravis er høykvalitets subwoofere som viderefører Sonus Fabers stolte tradisjon med nyskapende teknologi, svært høy ytelse og italiensk håndverk.

 

Gravis V og VI er utviklet for å kunne benyttes med Sonus Fabers toppmodeller i Reference, Homage Tradition og Olympica-serien.  Alle modellene kjennetegnes med en kontrollert og presis bassrepsons som gir optimal integrering til både stereo og hjemmekino systemer.

 

Gravis V benytter spesialutviklet 12” bassenhet med trelags ParaNanoCarbon laminat membran som gir enorm styrke og stivhet kombinert med svært lav vekt. Elementet har stor slaglengde som sammen med doble spoler gir en imponerende presis bassrespons som sikrer sømløs integrasjon til både stereo og hjemmekino. Kraftige 850 watss klasse A-B forsterker, gir enorme kraftreserver og en imponerende dynamikk .

 

DSP og App-styring
Sonus Faber har utviklet avanserte DSP-kretser på inngangstrinnet som gir en tilnærmet linear frekvensgang ned til 20 Hz. Oppsett og kalibrering med egen app, som gir enkel optimalisering og tilpasning - tilpasset rommet og egne preferanser.  App kontroll;  nivå, justering av delefrekvens, fase, EQ, presets, etc.

 

 

 

Subwooferen har både høynivå (høyttaler) inngang og linje stereo både balansert (XLR) og RCA med separate volumjusteringer for hver av inngangene. I stereo-oppsett anbefales høynivå som sikrer optimal lydmessig integrasjon med hovedhøyttalerne.

 

Gravis V
• 32 cm (12”) laminat bassenhet
• Doble spoler , 4 + 4 ohm
• Forsterker: 850 watt, klasse A-B
• Frekvensrespons: 20 Hz (-6 dB)
• Innganger:
- 2 x linje, RCA
- 2 x linje, XLR
- Hi-Level
- Ethernet, app styring
• Strømforbruk: 0,5 watt (stand-by), 1200 watt peak
• Dimensjoner: 45,5 x 44,9 x 44,9 cm (høyde, bredde, dybde)
• Vekt: 32 kg

Relaterte varer

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.