Wharfedale Linton Heritage Mahogany

Varenr.
980010469
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 21 995

Wharfedale Linton Heritage opprettholder Wharfedale sin 85 år lange tradisjon med å lage høyttalere som ytelsesmessig gir enesående valuta for pengene samtidig som de utseendemessig ser helt fantastisk ut!

Antagelig er Wharfedale Linton Heritage er faktisk det beste eksemplet på dette på flere generasjoner. Høyttalerne ser rett og slett utrolig forseggjorte ut med finish og kvalitetsinntrykk vi aldri har sett i prisklassen. Høyttalerne står virkelig ikke tilbake for Tannoy sin legendariske Prestige-serie når det kommer til tradisjonell byggekvalitet, selv om disse fort koste 10 ganger så mye. Treverket er bookmatchet på samme måte som interiøret på en Rolls Royce eller en Bentley og alt som ser ut som metall er metall. De medfølgende stativene er både utrolig tunge og stabile i tillegg til at de har praktisk oppbevaring for vinylplater.

linton-heritage-mahogany-2.jpg

Lyden

Takk og lov; Wharfedale Linton Heritage lyder slik den ser ut. Dette er en tradisjonell engelsk stativhøyttaler med fylde, varme og tyngde samtidig som det er den flotte mellomtonen som får lov til å stå i senter. Mange moderne høyttalere lyder, etter vår mening, for lyst i sin jakt på "nøytralitet". Det er dog ytterst sjelden man ønsker at en høyttaler skal være 100% nøytral med mindre den brukes som et verktøy i et studio. Linton Heritage er kanskje litt varm og fyldig i gjengivelsen, men moderne materialer og komponentkvalitet sørger for at den aldri blir rumlete eller upresis. Tvert om, den har en eksepsjonelt presis og definert bassgjengivelse hvor man med letthet kan følge hver eneste tone og variasjon. Kort fortalt, denne høyttaleren spiller musikk, hvilken som helst slags musikk, på en meget overbevisende måte.

Den utrolig flotte byggekvaliteten regner vi som en ren bonus, men det er en bonus vi nødig ville vært foruten. Dette er en høyttaler man fort blir veldig glad i og som gir langt høyere eierglede enn en standard pianolakert sort boks. Wharfedale Linton Heritage har rett og slett sjel.

linton-2020-300x204.jpg

Spesifikasjoner

General Description 3-way vented-box/standmount
Enclosure Type Bass reflex
Transducer Complement 3-way
Bass Driver 8"(200mm) black woven Kevlar® cone
Midrange Driver 5"(135mm) black woven Kevlar® cone
Treble Driver 1" (25mm) soft dome
AV Shield No
Sensitivity (2.83v @1m) 90dB
Recommended Amplifier Power 25-200W
Peak SPL 110dB
Nominal Impedance
Minimum Impedance 3.5Ω
Frequency Response(+/-3dB) 40Hz ~ 20kHz
Bass Extension(-6dB) 35Hz
Crossover Frequency 630Hz & 2.4kHz
Height (on plinth) 565mm
Width 300mm
Depth (with terminals) (330+30)mm
Net Weight 18.4kg 18.4kg/pcs


Lenker

Wharfedale.co.uk (produsent)

EAN
5025941200345

Relaterte varer

Sonus Faber Minima Amator II
Sonus Faber Minima Amator II

Sonus Faber Minima Amator II

Epos ES14N-Walnut
Epos ES14N-Walnut

Epos ES14N-Walnut

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.