Audio Note AN-E

Varenr.
980009589
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
Ikke tillat kjøp
Pris
kr 0

Audio Note AN-E er den største modellen til det britiske firmaet. Ved første øyekast ser den kanskje ut som en relativt ordinær, klassisk høyttaler, men den er en av de absolutt beste musikkformidlerne vi kjenner til!

Audio Note AN-E er en utrolig smart konstruksjon. Mens de fleste høyttalere er laget for å stå et stykke ut på gulvet er AN-E konstruert for å stå inntil en bakvegg (så tett som du kan få den). De kan gjerne også stå dyttet helt inn i hvert sitt hjørne. For den gemene hop av høyttalere er dette som regel den "verste" høyttalerplasseringen man kan tenke seg, men det er her Audio Note sine høyttalere stortrives . AN-E er utviklet, fra bunnen av, for å spille på lag med rommet og akustisk "laste" rommet med lyd fra den mest effektive plasseringen - hjørnet. Når man gjør dette riktig har det flere åpenbare fordeler:

1) Den faktiske, reelle effektiviteten til høyttaleren øker drastisk, noe som betyr at du trenger mindre effekt for å spille høyt.
2) Høyttalerens evne til å gjengi de aller dypeste frekvensene øker, bokstavelig talt, eksponentielt.
3) Du får den jevneste fordelingen av lyd i rommet, med størst mulig "sweetspot".
4) Avstanden fra bakvegg er omvendt proporsjonal med aksepten hos den bedre halvdel. Med andre ord; man slipper å ha store høyttalere plassert "midt på stuegulvet".

Audio Note har en litt unik produktfilosofi. Litt forenklet mener de at det er fire hovedpunkter som påvirker ytelsen til et produkt:

1) Konstruksjon
2) Komponentkvalitet
3) Matching av komponenter
4) Optimalisering mot andre deler av lydkjeden (lyden vil aldri bli bedre enn det svakeste leddet)

Audi Note bruker enorme ressurser for å finne den optimale konstruksjonen, enten det er et kretskort, en kondensator, en forsterkerkrets eller en høyttaler.

Mer informasjon kommer snart...

Relaterte varer

Polk Reserve R200
Polk Reserve R200

Polk Reserve R200

Wharfedale Elysian 2
Wharfedale Elysian 2
Nyhet

Wharfedale Elysian 2

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.