Wharfedale Elysian 3

Varenr.
980011321
Enhet
par
Lagerstatus:
Lager
Velg varians
Pris fra
kr 79 995

Wharfedale Elysian 3 er lillebroren til Wharfedales flaggskip; Elysian 4. Høyttaleren har akkurat samme kompromissløse kvalitet, men in litt nettere forpakning. Byggekvalitet og lydgjengivelse i verdensklasse!

Wharfedale har laget høyttalere siden 1932 og er en av de eldste og mest veletablerte høyttalerprodusentene på markedet. Elysian-serien ble lansert i 2020 og er firmaets nye flaggskip. Serien besto av stativhøyttaleren Elysian 2 og den gulvstående modellen Elysian 4. Elysian 1 og 3 ble lagt til porteføljen i 2023 og har akkurat samme kvalitet som storebrødrene, men i en litt mindre forpakning.

ELYSIAN-3-banner-1.png

Elysian 3

Dette er en usedvanlig elegant høyttaler, med en helt rå finish. Rett og slett den dypeste og klareste pianolakken vi har sett på noe produkt! Som sin storebror leverer Elysian 3 et helt  uanstrengt lydbilde med krefter i bøtter og spann. I bunnen er høyttaleren bestykket med to stk 7" store glassfiberdrivere som sørger for ekstremt kontrollert og slagkraftig bass med masse snert og driv. Elysian-serien generellt har antagelig den mest presise og lineære bassresponsen vi har hørt - med førsteklasses definisjon og renhet.Mellomtonen er av den typisk britiske varianten med fylde, varme og naturtrohet. Som i Elysian 2 og Elysian 4 er den besørget av en 6" stor glassfiber-driver med perfekt overgang til Wharfedales mest berømte teknologi - AMT-diskanten. En AMT (Air Motion Transformer)-diskant er en stor bånddiskant med krystallklar gjengivelse. I Elysian 3 spiller den uanstrengt helt ned til 375Hz. Resultatet er en storhet og luftighet i lydbildet, uten at det noen gang blir slitsomt eller anstrengende å lytte til, som du rett og slett ikke finner i de fleste høyttalere, uansett prisklasse.

Målet med Elysian-serien var at den skulle være det aller beste High-End kjøpet på markedet, både når det gjalt ytelse og utførelse. Det kan vi med hånden på hjertet si at vi mener Wharfedale har fått til. Dersom du er ute etter en en flott og elegant høyttaler, med luxus-følelse og  upåklagelig lyd vil vi absolutt anbefale at du låner øre til en av Elysian-modellene, det er en av de aller beste kjøpene vi kjenner til!

ELYSIAN-3-banner-4.png

Informasjon fra produsent:

Elysian 3

From the top-of-the-line Elysian 4 and down through the series, the complete range has been the proud recipient of countless awards and honours to support its claim to be a boundary-pushing, price-point-defying example of luxurious loudspeakers.

Developed in response to market demand, Elysian 3 brings all the magnificence associated with its preceding sister models but offers the 3-way configuration and floor-standing design, as seen in Elysian 4, but in a generally more living room-friendly, more compact-footprint format.

As with all Elysian models, each component is engineered to the very highest standard. The drivers, the crossover, the cabinet – every aspect has been developed in harmony and without cost constraint to push the project to its performance limit.

Spesifikasjoner:

General Description 3-way floorstanding speaker
Enclosure Type Bass reflex
Transducer Complement 3-way
Bass Driver 7" (180mm) coated fibre glass
  matrix cone x 2
Midrange Driver 6" (150mm) coated fibre glass
  matrix cone
Treble Driver 27 x 90mm AMT
AV Shield No
Sensitivity (2.83V @ 1m) 89dB
Recommended Amplifier Power 30-200W
Peak SPL 108dB
Nominal Impedance 4Ω (compatible 8Ω)
Minimum Impedance 2.3Ω
Frequency Response (+/-3dB) 44Hz ~ 22kHz
Bass Extension (-6dB) 35Hz
Crossover Frequency 375Hz, 2.9kHz
Cabinet Volume (in litres) 9.4L, 35L
Dimensions (mm)  
Height (on plinth) 1050mm
Width (on plinth) 263mm
Depth (with terminals) (285+30)mm
Carton Size 425 x 415 x 1155
Net Weight 28.45kg/pcs
Gross Weight 35.37kg/ctnRelaterte varer

Wharfedale Aura 3
Wharfedale Aura 3

Wharfedale Aura 3

MBL 101 X-Treme MKII
MBL 101 X-Treme MKII

MBL 101 X-Treme MKII

mbl 116F
mbl 116F

mbl 116F

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.