FiiO JW1

Varenr.
980011350
Enhet
sett
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 590

FiiO JW1 er en åpen trådløs ørepropp fra kvalitetsprodusenten FiiO.

 

"Vi har vært dedikert til å utvikle profesjonelle HiFi-produkter av høy kvalitet for å gi våre brukere mer glede av musikken. På grunn av musikken blir vi kjent med hverandre, så vi bør dele denne typen lykke og hjelpe flere mennesker å bli involvert. For å la flere brukere få oppleve sjarmen med musikk, introduseres JadeAudio's (datterselskapet til FiiO) første forbrukerrettete lydprodukt - åpne trådløse Bluetooth-ørepropper, JW1." FiiO.Fiio JW 1 lifestyle-2066749844_scaled_1280.png

Behagelig å ha på, allsidig i bruk

Tidlig i designprosessen til JW1 ble det tatt hensyn til ergonomi for en komfortabel passform. Ørekrok-designet som smart balanserer krefter rundt flere punkter, passer til ører med ulike former.

Takket være den behagelige og stabile passformen kan JW1 møte dine varierte bruksscenarier. Enten du trener, pendler eller tar en spasertur, vil JW1 være med deg. Selv om du er en erfaren lydentusiast, vil JW1 være en passende musikkpartner for deg, som gir deg avslappende musikalske øyeblikk i tillegg til HiFi-lytting.

Utmerket lydkvalitet

Som JadeAudio's første lydprodukt for forbrukere, gjør JW1 ingen kompromisser når det gjelder sin akustiske konfigurasjon. Den store 14,2 mm dynamiske driveren er også nøye justert av et etablert akustisk team, noe som gir kraftig bass og en stor, naturlig lydscene som har bedre lydkvalitet enn benledningshodetelefoner.

For å gi en bedre brukeropplevelse har JW1 Bluetooth 5.3, noe som betyr raskere og mer stabile tilkoblinger. I tillegg har de trådløse øreproppene opptil 6 timers batterilevetid per lading, og en total batterilevetid på opptil 18 timer med ladeetuiet. Du trenger ikke å bekymre deg for å gå tom for strøm med JW1. Enda viktigere er den garanterte lydkvaliteten og byggekvaliteten til det prestisjefylte HiFi-merket.

EAN
6953175741015

Relaterte varer

Fiio FX15
Fiio FX15
Nyhet

Fiio FX15

Shure SE846 Jade Gen 2
Shure SE846 Jade Gen 2

Shure SE846 Jade Gen 2

FiiO FD3
FiiO FD3

FiiO FD3

FiiO FH7s
FiiO FH7s

FiiO FH7s

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.