Meze Advar

Varenr.
200820
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 8 990

Meze Advar er en ørepropp i toppklasse med en byggekvalitet vi knapt har sett maken til.

Estetikken til ADVAR minner om en glitrende perle som transporterer deg igjennom et mystisk folkeeventyr. Lyden som skjuler seg på innsiden er legendarisk - Detaljerik, naturtro og kraftig, innpakket i et chassis av rustfritt stål.

Inspirert av rumensk historie

Betydningen av ADVAR kommer fra det gamle Romania, i en tid der overtro og bruken av symboler var hverdagskost. ADVAR var fellesbetegnelsen for mektige amuletter, et symbol på det absolutte som ga beskyttelse og velsignelse til folket. Meze som etterkommere av denne eldgamle sivilisasjonen gjorde det sitt oppdrag å bevare essensen av denne kulturen. Med dette i tankene har øreproppen en lyd som er harmonisk innstilt og gir balanse i en hektisk hverdag. ADVAR er et stykke visuellt og sonisk kunst med sine egne rettigheter, klar til å avdekke mysteriene takt for takt, note for note.

Lyd som overgår det vanlige

Med enestående lyd som passer mange lytteprefereanser leverer ADVAR en sonisk finesse uten rom for kompromiss. Inne i cassiset finne man en 10.2 mm dynamisk driver med varm og dynamisk klang etter Meze's verdenskjente standard. Membranen tilbyr en imponerende kontroll over hele frekvensspekteret som resulterer i en smooth, fløyesmyk lydkarakter. Detaljene har ikke blitt ofret, ADVAR er nøyaktig i sin presentasjon slik at du alltid finner nye detaljer i musikken din. Den er også lett å drive takket være høy følsomhet og lav impedanse.

Spesifikasjoner

Type hodetelefon Lukket
Teknologi Dynamisk
Impedans 31 Ohm
Følsomhet 111 dB
Frekvens 10 Hz - 30 kHz
Kabel 1.2 meter 3,5 mm Jack

 

 

EAN
615517935655

Relaterte varer

Fiio FX15
Fiio FX15
Nyhet

Fiio FX15

Shure SE215
Shure SE215

Shure SE215

Shure Aonic 4
Shure Aonic 4

Shure Aonic 4

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.