Meze 109 PRO

Varenr.
980011166
Enhet
stk
Lagerstatus:
Lager
På lager
Pris
kr 10 490

Meze Audio 109 Pro er Meze sin første åpne hodetelefon. Egenutviklet dynamisk driver, demonstrerer produsentens forpliktelse til reproduksjon av lyd. Resultatet er en forrykende emosjonell reise.

En personlig reise igjennom musikkens verden

"At the core of it all, music is an expression of emotion, a celebration of life and a token of everlasting memories. Every part of the 109 PRO, from the premium materials we used to the intricate engineering, embodies that same emotion our favorite music makes us feel."

Antonio Meze, Lead Designer and Founder of Meze Audio

I en verden med hurtig teknologisk utvikling satser Meze på det grunnleggende. Med den helt nye 50mm dynamiske driveren, (som er produsert og tunet med enestående presisjon) har de klart å sprenge grensene for hva som er mulig for hurtighet, nøyaktighet og dynamisk rekkevidde. Med de aller høyeste soniske målene i tankene fokuserte de nøye på hvilke materialer som skulle brukes. I tillegg til dette var det høy fokus på å finne den perfekte balansen mellom masse og stivhet.

 

For å absorbere vibrasjoner tok de i bruk en stabilisator ring av kobber med sinklegering, der valget av materialer resulterer i betydelig reduksjon av forvrengning. I perfekt harmoni med denne ligger en lett og effektiv magnet av neodym og en kobberspole. Materialene er innkapslet i en CNC frest aluminiumsramme. Dome driveren er laget av karbonfiber-forsterket cellulosekompositt. Denne er i stand til å reprodusere høye frekvenser med utrolige detaljer, klarhet og definisjon. Varigheten overgår konvensjonelle tilnærminger - den er overraskende lett og materialet hjelper med å redusere resonanser som resulterer i harmonisk forvrengning.

Med et åpent design har produsenten oppnådd et levende og spennende lydbilde. Modellen er tunet av ingeniørene "in-house" og resultatet er en emosjonellt engasjerende lyd med massevis av detaljer, klarhet og akkurat riktig mengde punch. Hodetelefonene har en organisk karakter, parret med overlegen dynamikk, fantastisk bredde og fyldig vokal. I tillegg til dette er de enkle å drive fra alle kilder. 

 

Den edderkopp-lignende strukturen og den akustisk gjennomsiktelige grillen inne i ørekoppen avdekker driveren fra begge sider, som resulterer i det mest åpne designet Meze har konstruert hittil. Ved å følge prinsippene til antropometri har de posisjonert driveren med en veldig presis vinkel med perfekt avstand til øret for å få den beste passformen. 

 

Det har blitt brukt øreputer i velur som sitter komfortabelt rundt ørene og gir en optimal akustisk støydemping. På grunn av at velur er mye mykere og puster mer enn lær forhindrer det også overoppheting over tid.

 

Hodebåndet (som er selvjusterende) sprer vekten jevnt ut for å forhindre oppbyggingen av trykk uansett hodeform og størrelse. 


Overlegen byggekvalitet gir en overlegen opplevelse

109 Pro er en mester på komfort. Fra det strukturelle designet til materialvalgene har alt blitt nøye planlagt for å forsikre at det ferdigstilte produktet har en meget høy ergonomisk standard. Når du setter hodetelefonene på hodet kjenner man ikke at de er der, slik at du er fullt fokusert på musikken. Med dette perspektivet har de kombinert valnøtt, sink, mangan stål og vegan lær i en komfortabel, lett og ekstrem holdbar struktur.

Bærekraftig treverk

Den svarte valnøtten som har blitt anvendt i 109 Pro kommer kun fra sertifiserte kilder, høstet fra modne trær som har nådd slutten av sin livssyklus. På denne måten er miljøet beskyttet, nye trær blir plantet og de gamle får et nytt liv i form av hodetelefoner fra Meze.
Bærekraft i form av varighet

109 Pro er laget med en stor omsorg for bærekraft. Produsenten er lidenskapelig opptatt av miljøet og på grunn av dette ønsker de at produktet skal vare for å oppnå et mindre fotavtrykk. Med dette i tankene kan alle delene byttes ut og gjøres service på.

Spesifikasjoner

Type hodetelefon Åpen
Teknologi Dynamisk
Impedans 40 Ohm
Følsomhet 112 dB
Frekvens 5 Hz - 30 kHz
Kabel
  • 1.5 meter 3,5 mm
  • 3 meter 3,5 mm
  • 3,5mm - 6,3 mm adapter
Vekt 375 g

 
Relaterte varer

Focal Azurys
Focal Azurys

Focal Azurys

Yamaha YH-5000SE
Yamaha YH-5000SE
Nyhet

Yamaha YH-5000SE

Shure SRH-1540
Shure SRH-1540

Shure SRH-1540

Beyerdynamic Amiron Home
Beyerdynamic Amiron Home

Beyerdynamic Amiron Home

Nyhetsbrev

Vær tidlig ute og få tilsendt info om nyheter og gode tilbud.